Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20. Затоа што воа тај простор каде што ќе стои шпоретот не планирам да ставам радијатори,само во другата соба и во малиот ходник,тоа некаде би ме фатело 20 до 25 метри квадратни20 ili 200 m^3 ?
А како да дознаам колку тарифен ми е бројачот?Ако се двотарифни, разликуваат.
А како да дознаам колку тарифен ми е бројачот?
абе "цена/перформанси" најубави рипови се оние 720p околу 2 - 2.5GB... во споредба со оние 4.5- 6.5 GB 720p дали 10% се забележува разлика без разлика (omg wording) дали си на монитор/телевизор... добро освен за 50 инчни![]()
Некој тежок мокјументарецБене, шо планираш да гледаш наредно?![]()
Па глеј го овој и после праи му се фраер зашто овој сигурно го нема глеаноГо зезав Плух, не е дека сум доволно луд да ги гледам неговите мокјументарци
Фала во секој случај![]()
За тебе изгледа само YIFY и сличните постојат. Они ептен штедат и воопшто не го одобрувам таквото енкоудирање освен за оние кои се ептен ограничени со нет и/или немаат поима од просечен квалитет.
Пробај пушти ги на телевизор и ќе биде бранко коцкица. Дури и на монитор се познаваат коцкиците ако си на ~метар оддалечен.
Уште ништо не ми спомналdragonsky си ја сменил Ане на аватар? Ио не вршеше притисок врз тебе да ја вратиш сликата назад или уште не приметил?![]()
Уште ништо не ми спомнал
Морав да сменам аватар за да одбележам 10.000 лајкови и за да ги подржам нашите ракометари со нов аватара и башк ми се здосади од стариот па мора малце промена
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:33 ---
YOU ARE TEARING TOKYO APART GOJIRA !![]()
I can't wait to see him asking Godzilla about his sex life.I did naht hit that building, thats naht tr00, thats bullshit, I did naht hit that building, I did naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaht! Oh hai dragonsky.
I can't wait to see him asking Godzilla about his sex life.