Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ги немам гледано Арго, Линколн, Зиро Дарк Трти и Клетници. Ама мој избор оваа година најверојатно би паднал меѓу Amour или Клетници. Тешко дека некој друг може да ме изненади позитивно. Иако и Хобитот би го вметнал меѓу овие.:)

Хобитот има 3 номинации,Авенџерс 1,TDKR 0.
Скајфол 5.
Ане 1.
:vozbud:

Секоја година 2 максимум имам гледано и после следи фаза, симни-гледај по ред :D
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 15:08 ---
За Anne Hathaway сме сите во споредна женска така?
Сите 1 номинации за Ането се за споредна женска во Les Miserable :)

Втор пат се спомнува Реј Лиота во темава од 533 страни.
На третиот пат бришам јузер!

Реј Лиота.. угх

Ојде wot на тибет да живеј со монасите. Шо му напрајвте, го испустивте, ебаго.

Лапидус беше пилотот? Ако е тој кај најде па тој да ти наликува, душа човек те потсетува на ладнокрвен спојлерски убица! :icon_lol:

Сакам да ве прашам,дали оние старите мерачи за потрошена ел енергија разликуваат евтина или скапа струја??За стари ел мерачи зборувам за оние со подвижната лента на нив и аналогните бројки
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 23:46 ---
И уште сакам да ве прашам,дали е паметно да купам шпорет со којшто ќе може да го затоплувам парното низ другите соби,колку од прилика ми бе чинело еден шпорет и радијатори за да загреам околу 20 метри кубни простор?

Сакам да ве прашам,дали оние старите мерачи за потрошена ел енергија разликуваат евтина или скапа струја??За стари ел мерачи зборувам за оние со подвижната лента на нив и аналогните бројки
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 23:46 ---
И уште сакам да ве прашам,дали е паметно да купам шпорет со којшто ќе може да го затоплувам парното низ другите соби,колку од прилика ми бе чинело еден шпорет и радијатори за да загреам околу 20 метри кубни простор?
20 ili 200 m^3 ?

На оние што јас ги имам гледано, а тоа се сите негови култни со се Џеки Браун.

Овој што ти го посочив го имаш гледано? Зашто ако го немаш, едноставно мораш. Вистинска будалаштина, јас се чудев кога го гледав и дури и дејството сум го заборавила од што беше глуп. Мислам ќе смениш мислење после него.

Пошто отидовме ептен оф топик да го префрлам муабетов овде. Да не им ја уништуваме темава на луѓево. :)

Рики вечерва, праење пуздер на твитер:

Ricky Gervais @rickygervais
Instead of hosting The Golden Globes this year, I will be filming in a room full of muppets. Oh..wait.

Ricky Gervais @rickygervais
The difference between a Muppet and an actor is that a Muppet needs to be controlled and made to move and talk. Oh.. wait.

Ricky Gervais ‏@rickygervais
The difference between most Hollywood actors and the average puppet is that a puppet usually has a man's hand up its arse. Oh..wait.

aaaaaхахахахаахха!!!! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom