Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
клима 12 000 2 иполка а колку има таа гаранција и дали грее под 0 степени?Кратко и јасно мој совет е:
Не купувај панелка, туку купи мала клима 2,5
Најефтините клими чинат околу 12 илјади денари, а троши трипати помалку струја од панелка
клима 12 000 2 иполка а колку има таа гаранција и дали грее под 0 степени?
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...Грее, грее, немај гајле
Во февруари 2012, кај мене грееа на минус 22 степени
А колку трае гаранцијата зависи од тип до тип и за тоа ќе прашаш во продавницата. Обично даваат гаранција од една година но има и повеќегодишни гаранции
Климата е многу едноставен уред и обично ретко се расипуваат
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...
јас имам веќе една клима ама таа е поставена кај моите у соба и е бајаги оддалечена од мојата соба. ме кочат парите пред се - едно е панелка за 4/5 000 друго е клима за 12 000 + денари. а знам дека не греат сите клими под 0 степена - тоа ме мачи малце повеќе...
викаш на плин а? како не ти текна да ми понудиш нафтена печка само.....А да си купиш греалка на плин 4000-4500 ден е.
викаш на плин а? како не ти текна да ми понудиш нафтена печка само.....
дечко ти сериозно ова го пишуваш или???? кој се грее денеска на плин ?Мали се тие ти па ги споредуваш со нафтена печка. Многу повеќе топлат и дуваат.
дечко ти сериозно ова го пишуваш или???? кој се грее денеска на плин ?
види бе ти стварно си бил сериозен... која црна топлина ке ја добиеш од печка на плин жити се?Не се зафркавам минатото зимо знам многу што купија вакви на плин. Баш сум изненаден од топлината што ја даваат.
види бе ти стварно си бил сериозен... која црна топлина ке ја добиеш од печка на плин жити се?
прво тие печки се габаритни - боцата колку и да е мала фаќа место. второ го сушат воздухот многу брзо па да не те чуди кога ке влезеш у некоја таква просторија ем да е ладно ем да немаш воздух т.е да ти биде загушливо. трето плинот смрди (дури и кога е согорен)