Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.478
- Поени од реакции
- 64.432
Во право е Псај. Нема ни Ѕ од Ѕвер сега и тоа е најмногу поради улогите кои ги одбира. Прво, тој има сеуште младешки лик што е добро и младешки глас што е лошо, затоа што не може да одработи улога на постар и посериозен лик. Улогата во Џанго му е тешко промашување, таа е улога за 50+ годишен сериозен негативец, додека Ди Каприо беше како дете во неа обидувајќи се да делува безмислосно и сурово. Сега и Големиот Гетсби уште не ми е гледан ама и таа е типично таква улога, каква што беше и Авијатичарот.
Тие не се улоги за него. Тој сеуште може да одработи нешто подинамично и поживо да му се невиди, каде ги наоѓа сите оние досадни улоги не ми е јасно. Не викам да биде Том Круз и да рипа врз коли на автопат, ама барем нешто во смисла на Catch me if you can...
Тие не се улоги за него. Тој сеуште може да одработи нешто подинамично и поживо да му се невиди, каде ги наоѓа сите оние досадни улоги не ми е јасно. Не викам да биде Том Круз и да рипа врз коли на автопат, ама барем нешто во смисла на Catch me if you can...
Јас ако добро разбрав Линделоф го напишал овој крај, изменетиот... Во секој случај тоталного измениле карактерот на филмот затоа што биле во голем минус со пари, преку 250 милиони. Сега делува како не така голем и непретенциозен филм и се согласувам дека не треба да прават римејк.Се чудев како е можно Џек да прифати таква улога, али ете замислата била друга, да видиш да не веруваш Линделоф ( затоа и Џек е тука ) напишал многу бољи крај,