Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.768
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали ќе добијам хејт за ова пошто не знам какво мислење има форумов за филмов, а и знам дека каснам 2-3 години ама мислам дека Black Swan заслужува од мене една 10ка на IMDb.
Филмов ептен ме воодушеви и тоа од многу аспекти: глума, режија, саундтрак, напнатост, сценографија, неизвесност....
Филмов до душа ми остави ваков впечаток пред се пошто не ни очекував ваков филм, мислев дека ќе биде некоја хипстерска драма која што на некаков уметнички начин ќе се обиде да пренесе некоја си порака а притоа и да ги воодушеви старците од академијата. I've never been so wrong in my entire life. Една од подобрите т.е. најдобар трилер филм што го имам погледнато. Да успееш да споиш трилер со балет дефинитивно треба талент.
Единствено мислам како минорни flaws на филмов (што до душа и не се недостатоци) е што филмов максимално се доживува во кино а според мене не би имал некоја rewatch value, ама ќе треба да го погледнам пак за да одлучам дали филмов и по неколку гледања би го имал истиот ефект.
Нема да добиеш хејт пошто Јонзе му даде 3/10 и отиде во пензијаНе знам дали ќе добијам хејт за ова пошто не знам какво мислење има форумов за филмов, а и знам дека каснам 2-3 години ама мислам дека Black Swan заслужува од мене една 10ка на IMDb.
Филмов ептен ме воодушеви и тоа од многу аспекти: глума, режија, саундтрак, напнатост, сценографија, неизвесност....

World War Z ќе беше многу бољи филм доколку не го едитираа цел ебан крај, првичната замисла беше одлична, прво, зашто Џек од Лост повеќе ќе глумешеWorld War Z
аууу fucking предобар филм! Одличен блокбастер, после Транс оди на листата на филмови на кои најмногу сум уживал без да трепнам! 3Д ефектите ОК, но филмот во глобала мене одличен.
и второ, многу повеќе ќе се навлезеше во карактерот на Бред а и публиката ќе се поврзеше со него ( нешто што и те како фалеше ), и ќе имаше една епик битка во Москва, град кој целосно беше изигнориран во филмот, како и еден D-day на американско копно.Јас ако добро разбрав Линделоф го напишал овој крај, изменетиот... Во секој случај тоталного измениле карактерот на филмот затоа што биле во голем минус со пари, преку 250 милиони. Сега делува како не така голем и непретенциозен филм и се согласувам дека не треба да прават римејк.Се чудев како е можно Џек да прифати таква улога, али ете замислата била друга, да видиш да не веруваш Линделоф ( затоа и Џек е тука ) напишал многу бољи крај,
Ме ваѓаат од контекст цело времеIo Sono Interista уште те ребраат за .avi фајловите![]()

Не си обратил доволно внимание на лезбејските сцени. Гледај ги пак.Го гледав филмов,ама не го сфатив дали може некој да ми ја објасни поентата на филмот?![]()
П.С. Јас не обрнав внимание на лезбејските сцени, сметам дека беа одвишни во филмов..