Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Џенифер Лоренс > Џесика Частеин

Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.

RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година? :)
Ја би дал реванш ама се коси со моите правила... вака можам доживотно да водам 1-0 и да се осеќам добро во врска со тоа :P

Шала на страна, и јас мислам Џенифер > Џесика, а гледам дека dragonsky би се кладел, и онака има нов глуп аватар ништо нема да му се промени :)

Џенифер Лоренс > Џесика Частеин

Иако предосеќам дека старата од Amour ќе им го земе Оскарот.

RocknRolaa и Io Sono Interista нема кладење оваа година? :)

Некако многу е предвидливо годинава за да се кладиме. :)

images

Io Sono Interista

Коментаров на видеото :ROFLMAO:

This is what Bieber fans hear when they listen to Justin because they're brains work 800% slower than everyone else's and that's why they think he's so great.
It all makes sense now.
Да ама има неколку деманти на тоа подолу, викаат дека за да ја слушнеш музиката вака мозокот треба да ти работи 800х побрзо :) Како и да е, добра фора :)

Сите срање песни треба да се растегнат вака и да се искористат за саундтрак. Тоа му доаѓа нешто како рециклирање отпад :)

Не ни постои веќе можноста да се одговара (ги тргнаа annotations).
And as a result, nobody gives a fuck. What matters is that Arianny is still there.....to teach us some useful movie trivia. :D

Не знам дали ми е за тука мислењево, ама не знам во која друга тема би го поставила.
Сакам да го заменам обичниот бојлер во вц со проточен. Може ли да ми препорачате каков проточен бојлер е најдобро да ставам, кои се најквалитетни и најекономични и каде можам да ги најдам во Скопје?

Protocen imav jas 24kw ili 21kw Siemens ne se secavam bas, go imas vo tehnomarket. Matematikata bese slicna kako so obicen bojler. Jas se namaciv so nego bidejci vo tetovo sme pod hidrofori i definitivno ovoj bojler e za konstanten dobar pritisok vo vodovodnata mreza. Koga ce se iskine membranata odi cel protocen vo kanta bidejci e vo soliena plastika, mene me sluzese nesto povece od 5 godini mozebi i terase tolku poradi postojana promena na pritisokot vo mrezata od strana na hidroforot. Denes imam ariston tishape 100l i prezadovolen sum od nego plus go zamav na klizanje nekade za okolu 6000den

Не знам дали ми е за тука мислењево, ама не знам во која друга тема би го поставила.
Сакам да го заменам обичниот бојлер во вц со проточен. Може ли да ми препорачате каков проточен бојлер е најдобро да ставам, кои се најквалитетни и најекономични и каде можам да ги најдам во Скопје?
Користам Сименс 21 КВ и за потрошувачката сум задоволен, мислам дека и AEG се со солиден квалитет.
По консултација со еден пријател ми кажаа дека се подобри тие што користат бакарни греаќи, наместо пластични од причина што имаат поголеми загуби на моќност.
Разликата е некаде 1000-1500 ден. во цената помеѓу пластичниот и бакарниот.
Што е многу значајно, потребно е да имаш солиден притисок на водата за да купиш проточен бојлер.
Провери во Нептун, Техномаркет, Сет и сите останатите продавници...Кога купував цената му варираше за 1000-1500 ден. во секоја продавница за истиот модел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom