wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.806
- Поени од реакции
- 34.483
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија.....
7300 денари за 1500 KWh, со максимално штедење и внимавањеСметките за струја за Дек/Јан какви се кај оние што загреваат (греат) со струја? Ни расплакаа мамата со покачувањето и укинувањето на дневна ефтина тарифа....ОЏИН! Има ли со пет цифри сметки? (Веројатно кај повеќето се со 5!?)
Јас не ја разбрав ништо поради недостаток на концентрација ама многу ми се допаднаа рецензиите.Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија.![]()
Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото:
![]()
Ја и делов на македонски од постов си го прочитав во Арнолд гласПатем да не му ја читавте автобиографијата? Многу смешки можат да се најдат таму поготово ако ја читате со гласот на Арни во глава. As littha boy I had a lod ov kats! I lovd mah kads! Ама кога почнува за тоа како со брат му нашле копија од мајн кампф и си ја читкале станува малце неудобно![]()
5000 denari, no definitivno dopisano, verojatno otpisanoto od predhodnata smetka, se gream samo na inverteri, minatata smetka iznesuvase 3800, ako se ima predvid deka rabotea turbo, zatoa sto vo taa smetka bese obfanat periodot koga bea najgolemite studoviСметките за струја за Дек/Јан какви се кај оние што загреваат (греат) со струја? Ни расплакаа мамата со покачувањето и укинувањето на дневна ефтина тарифа....ОЏИН! Има ли со пет цифри сметки? (Веројатно кај повеќето се со 5!?)