Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф се пушти KickAssTorrent, два дена беше офлајн странава, мислев дека ја кутнале, ама денеска коа се отвори, ми се отвори и срцево...
images

Сметките за струја за Дек/Јан какви се кај оние што загреваат (греат) со струја? Ни расплакаа мамата со покачувањето и укинувањето на дневна ефтина тарифа....ОЏИН! Има ли со пет цифри сметки? (Веројатно кај повеќето се со 5!?)

Сметките за струја за Дек/Јан какви се кај оние што загреваат (греат) со струја? Ни расплакаа мамата со покачувањето и укинувањето на дневна ефтина тарифа....ОЏИН! Има ли со пет цифри сметки? (Веројатно кај повеќето се со 5!?)
7300 денари за 1500 KWh, со максимално штедење и внимавање
Инаку, тоа е помалку познато, зад оволкавите цени на струја стои Топлификација и нивната желба ТЕ - ТО да проработи

Потполно се согласувам со девојкава...Немам никаква замерка за нејзината рецензија. :D
Јас не ја разбрав ништо поради недостаток на концентрација ама многу ми се допаднаа рецензиите.

Ништо не знаат децава. Лиам Нисон е ОК онака за туристички киднапирања од група неразбрани ајвани. Во случај да ја киднапираат и однесат на тешко чуван остров со 500 добро обучени војници, инструкциите на Лиам тешко дека ќе помогнат. Ова е видеото:

220px-Commandoposter.jpg

Да ама не ми се допаѓа неговата политика на пропаднати ветувања кон одредени личности дека ке ги убие последни и потоа не го исполнува тоа.

Патем да не му ја читавте автобиографијата? Многу смешки можат да се најдат таму поготово ако ја читате со гласот на Арни во глава. As littha boy I had a lod ov kats! I lovd mah kads! Ама кога почнува за тоа како со брат му нашле копија од мајн кампф и си ја читкале станува малце неудобно :unsure:

Патем да не му ја читавте автобиографијата? Многу смешки можат да се најдат таму поготово ако ја читате со гласот на Арни во глава. As littha boy I had a lod ov kats! I lovd mah kads! Ама кога почнува за тоа како со брат му нашле копија од мајн кампф и си ја читкале станува малце неудобно :unsure:
Ја и делов на македонски од постов си го прочитав во Арнолд глас

5000 denari, no definitivno dopisano, verojatno otpisanoto od predhodnata smetka, se gream samo na inverteri, minatata smetka iznesuvase 3800, ako se ima predvid deka rabotea turbo, zatoa sto vo taa smetka bese obfanat periodot koga bea najgolemite studovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom