Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите,
Дали некој од вас познава добар сервисер за самсунг клима инвертер уред, климата не грее после некое време. Цена помош, ве молам за контакт.

Поздрав

Не е до толку де, пример мене ептен ми направи кеф во Welcome to the Rileys.

Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?

За кои 2 се одлучи? :)
Arlington Road и Identity. Не дека другиве нема да ги гледам, утре друг ден им е редот и нив, но ова нека биде за денес.
Револверов често пати Pluh го спомнува.

Да не те цитирам и да ја дуплирам сликата, во позитивна смисла го мислев(y)
Си сакам јас хејтерски филмчиња кое маваат против општествени банални работи и заѕидани ,,вистини" и кодекси на рМбање и дејствување. Абе некош е убо да си хипстер, ама некош :D
Каков бенд слушам ама не ви го кажувам , максимално хипстерски е, само на Крејзи Дајмнод му го зиповав и пратив по тоа фејсбукот :P

мп3 формат ли беше? ако да не ми збори уопште :icon_lol:
Tи си видел т.е чул хипстерски бенд да извади FLAC :icon_lol: Јас не, уствари можеби некогаш кога на земјава чекореа Огриња низ малово:D
Чутам..........чут чут..........пст.....(Astral се вика , shoegaze, dream pop)

јеј.
нешто линк ова она ќе има?

ИМДБ ги имаш лајкнато на Фејсбук?
The Oscars nominations will be announced tomorrow morning at 5:35 am PT! We'll have a livestream on the homepage of Emma Stone and Seth MacFarlane reading the nominees, and the full list of nominees in our Road to the Oscars section. Who are you rooting for?
да. еве сега видов што пишале.
ова 5:35 по наше време како би тошло?

The Oscars nominations will be announced tomorrow morning at 5:35 am PT! We'll have a livestream on the homepage of Emma Stone and Seth MacFarlane reading the nominees, and the full list of nominees in our Road to the Oscars section. Who are you rooting for?
да. еве сега видов што пишале.
ова 5:35 по наше време како би тошло?
Ако не се лажам некаде би му дошло 2 и 35 попладне.;)

Потенцијалната cast list на Френсис Гол Допола за The Godfather
mtKqk.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom