Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до толку де, пример мене ептен ми направи кеф во Welcome to the Rileys.
Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?

Крај краева гола че ја видиш беЈас овој филм никад не би го гледала. Само по трејлер ќе познаеш дека е глупост невидена. Го отупеа со голите сцени на Стјуарт и тоа барем ти кажува колку нуди филмот. Глупости.

Крај краева гола че ја видиш бе
Добро сега брзо потезно гугл можи да ти ја достави без да се мачиш со филмот, но како и да е и лош филм да изгледаш некогаш е добро, за да добриот ти напрај после поголем мерак.

Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?
Абе Џанго и психопатите ќе бидат обавезно, овој онака мислев некоја интересна драма дека е и да ја видам неа сакав како ќе се покаже во посериозен филм. А трејлери ретко гледам, незнам зошто, мислам дека можат филмот да ми го зезнат.Јас овој филм никад не би го гледала. Само по трејлер ќе познаеш дека е глупост невидена. Го отупеа со голите сцени на Стјуарт и тоа барем ти кажува колку нуди филмот. Глупости.
Глеј го Џанго или овој со седумте психопати подобро.![]()
Тогаш гледај го белиот мал Стјуарт голПријателе, што ќе ми е да ја видам Стјуарт гола![]()
Абе Џанго и психопатите ќе бидат обавезно, овој онака мислев некоја интересна драма дека е и да ја видам неа сакав како ќе се покаже во посериозен филм. А трејлери ретко гледам, незнам зошто, мислам дека можат филмот да ми го зезнат.

Тогаш гледај го белиот мал Стјуарт гол
Дајте ко за мене некој филм сличен на 25th Hour, 21 grams, филмче со импакт шо че ме поттрефни малку внатрешно. Moжи и нешто во стилот кога јагнињата ќе стивнат да е малце мистерија.
Во глобала не гледам, е сега зависи за некој филм ќе го пуштам пример Супермен новиот.Сериозно не гледаш трејлери?
Што знам јас немам гајле, досега ниеден трејлер не ми уништил филм, а и така најубаво гледам дејство, некоја сцена може ќе ме поттикне да го гледам филмот. Таков беше примерот со Seven Psychopaths, немаше да го гледам, да не видев една урнебес сцена во трејлерот и излезе дека не се излажав.
Тогаш гледај го белиот мал Стјуарт гол
Дајте ко за мене некој филм сличен на 25th Hour, 21 grams, филмче со импакт шо че ме поттрефни малку внатрешно. Moжи и нешто во стилот кога јагнињата ќе стивнат да е малце мистерија.
Двата ми се гледани од кои првиот пред скоро. Супер филмчиња.Jacob's Ladder. Ем мистерија, малку морбиден. Страва од филм. Или The Game на Финчер ако не ти е гледан.