Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se preigra sega left 4 dead :mad:

Izleze ubava snimka od Total Recall, vredi vremeto?

Mi se preigra sega left 4 dead :mad:

Izleze ubava snimka od Total Recall, vredi vremeto?
Пред некој час сакав да го симнам, ама од убавите снимки најдов само extended верзија и се откажав. Иако само петнаесетина минути се во прашање.

Инаку, го гледав To Rome with Love и воопшто не ми се допадна. Како Вуди набрзина да го напишал и снимал поради успехот со Midnight in Paris. Сфаќам дека целта на приказните е преку сатира да не` натераат да размислуваме за некои сериозни теми, ама тоа не значи дека треба да умрам од досада. Единствено делот со Болдвин ми беше колку-толку интересен, ама пак во истиот дел Елен Пејџ е прикажана како фам фатал женска со магнетна привлечност пред која секој маж би паднал на колена. Баш. Можеби ова беше некаков обид за иронија, ама мене тоа не ми беше интересно. Среќа Пенелопи Круз разби малку монотонија.

Луѓе, мењајте го друштвото, најдете си луѓе како хипстериве од форумов и нема веќе да ми плачете со вакви работи:
Повеќето луѓе кои ги познавам уште веднаш би го оцениле како досаден и би го исклучиле, бидејќи ретко кој сака да гледа анимиран wannabe документарец на тема филозофија
:D Сигурно ќе им се свиѓа цртанов на сите што гледаат СФУ

Луѓе, мењајте го друштвото, најдете си луѓе како хипстериве од форумов и нема веќе да ми плачете со вакви работи:

:D Сигурно ќе им се свиѓа цртанов на сите што гледаат СФУ
Кој плаче?

Има ли добра снимка од Looper?

само ова ХДрип со залепен корејски превод

4_2581997551.png

Inace Total Recall ne e los. Go glease nekoj?

More like total bullshit.
Ова можеш да го пишеш само ако не си го гледал оригиналот...од секој аспект е поинтересен, а и визуелниве ефекти ми беа meh.

Хејтањето на Тед е од истите хејтери на фамили гај, или од педери шо не се запалиле на Мила (иако и за нив не би требало да е проблем) :D

Го немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom