Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
ме потсети на турскиот ЗагорСакам на Сител/К5 да го даваат
Овој заедно со Турскиот Стар Ворс и Турскиот Рамбо
![]()
![]()
Чико го погодиле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме потсети на турскиот ЗагорСакам на Сител/К5 да го даваат
Овој заедно со Турскиот Стар Ворс и Турскиот Рамбо
![]()
![]()
ЛУЃЕ, прво ѕирнете клипот..![]()
Има и Турски Џејмс Бонд и Туркиш Бетмен...Нешто иди како Адибас, Пхума, Нуке и слично.Имаше и турски супермен. Само добро е на сител што не им текнало да го пуштат, ќе го најавеа како гооолем хит.![]()
Е да бе, јас го чекам у Милениум да дојде 3Д, ама никако да дојде...
Нејќат да го гледам Лео во 3Д...Не е фер.
![]()
Да бе, да ни затрудниш после..![]()
Ме потсетивте на нешто од детството да с'ибете векот, на времето кога беше популарен Хи-Мен. На „наши“ Хи-Мен, на турски:
Добро дојдовте во клубот!Конечно се спасивме од топлификација, цела зграда се исклучи така да сега мора да се бара некое чаре. Последната сметка дојде 4.400 ден. за 54 М2 стан, кога на тоа ќе се додаде и струја за подстаниците ќе дојде и повеќе од 5.000 ден. месечно во грејна сезона. И јас сакам да останам на парно и го грејам цел стан без да му ја мислам ама што е многу многу е, последната грејна сезона од 72 стана останавме само 15-ина и сметките драстично се зголемија.
Е сега што чаре да се најде (за 3 соби), дрва не доаѓа во предвид (треба некој да ги мкне до 5-ти спрат и малце е повалкано), дома две мали деца, панелки? грејачи за во парно?