го нема нигде на запад затоа што јас не го ЗАСТАПУВАМ овој систем, туку јас го ПРОИЗВЕДУВАМ... да, ова е македонски продукт и го прозиведуваме тука кај нас во мк... ако сакаш уверување повели кај нас во канцеларија, имаме голема рефернтна листа на клиенти. и време ед а се почне да се верува во домашниот производ... на пример во германија 95% од автомобилите се фолксваген и мерцедес... во поласка е пеглица, во франција се рено, цитроен и пежо... а тоа е затоа што тоа е домашен продукт...Mene me interesira dali nekade vo stranstvo se upotrebuva vakoviot sistem sto go zastapuvas. Mene licno mi izgleda interesno ama sepak za da bi go vgradil vakov bi sakal da se uveram deka sistemot navistina funkcionira i nekade nadvor(na zapad na primer). Sepak zapadot e dosta pred nas sto se odnesuva do tehnikata. Na google jas uspeav da najdam edinstveno edna firma vo Hrvatska so skoro ist sistem sto kako tvojot. Ako go ima i na nekoe drugo mesto slobodno prilozi za da bide poubedlivo.
Pozdrav.
немој да мислиш дека ако негде на запад го видиш дека постои, ти е репер дека е добро... доброто е кога ке видиш замашна бројка на задоволни клиенти...