Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
и плус уште некои..тоа ти се филмски енциклопедии, да не речам се наклукале филмчиња, се ново што излегува..мејнстрим до мејнстрим, шит до шит..и ај на форум..

Te poddrzuvam, se najde da im go rece nekoj konecno. Ma batali gi.

Многу форумџии се пронајдоа во постот на летачот :pos:

Уште Глорија фали да улета во муабетов.

Како блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претера :)
Алудирав (што би рекол Син :) ) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син :) ). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.

Алудирав (што би рекол Син :) ) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син :) ). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.
Има ли некој таков што кажал за Пријателите? :icon_lol: (освен Јонзе, тој не се важи)

нов член во бандата на бибил, карлович итн?
flying, пиши му приватна на бибил да аплицираш.
1. Не ме мешај мене, ја си заминав одовде одамна.
2. Јас никогаш не бев од тие елитни хејтери оти јас не плукав по луѓе туку само по одредени наслови. И не хејтав групно.

Пример тебе вујче ич не те сака и не го кажува тоа наоколу на сите можни начини.

ne znam za msz-ge35va, no ovoj:
MSZ-GA25VA / MUZ-GA25VA
e zakon!

Prasaj sto e razlikata, no mitsubishi treba da se dobri (pazi da ne e made in china, makar za tie pari verojatno e thiland ili malezija).

jas bidejki ne mozev da najdam mitsubishi zedov toshiba suzumi - na studovive do -15 koga idese prezadovolen (i od smetka i od toplenje)! Sepak sledniot pat koga ke kupuvam - ke stisnam zabi i ke bide cistokrven Japanac (poveke zaradi smetkata i odnosot do prirodata) :)

Колкава јачина ти е Toshiba Suzumi - то ?
И колкава просторија грееше?

Btw... Fujitsu General ASYG 12 LEC e kinez bidejki vekje od poodamna Fujitsu ne proizveduva klimatizeri vo Japan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom