Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.079
- Поени од реакции
- 62.183
Важно е дека секогаш има некој да не просветли 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и плус уште некои..тоа ти се филмски енциклопедии, да не речам се наклукале филмчиња, се ново што излегува..мејнстрим до мејнстрим, шит до шит..и ај на форум..
Имам ама не се важи пошто гледам Холивуд.Confession?Оваа година што имаш?
![]()
Разбирам, ама не се напредува така. Мораш сите колективно да ги хејташРазумен хејт е разумен хејт![]()
Многу форумџии се пронајдоа во постот на летачот![]()
Same hereНије тачно, Летачот се истакна и мене сериозно ме заинтересира каков е неговиот вкус. То.![]()
Алудирав (што би рекол СинКако блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претера![]()
Има ли некој таков што кажал за Пријателите?Алудирав (што би рекол Син) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син
). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.
Ехееее...Има ли некој таков што кажал за Пријателите?(освен Јонзе, тој не се важи)
1. Не ме мешај мене, ја си заминав одовде одамна.нов член во бандата на бибил, карлович итн?
flying, пиши му приватна на бибил да аплицираш.
И пак се врати. Не можеш толку лесно да го напуштиш Островов.ја си заминав одовде одамна.
ne znam za msz-ge35va, no ovoj:
MSZ-GA25VA / MUZ-GA25VA
e zakon!
Prasaj sto e razlikata, no mitsubishi treba da se dobri (pazi da ne e made in china, makar za tie pari verojatno e thiland ili malezija).
jas bidejki ne mozev da najdam mitsubishi zedov toshiba suzumi - na studovive do -15 koga idese prezadovolen (i od smetka i od toplenje)! Sepak sledniot pat koga ke kupuvam - ke stisnam zabi i ke bide cistokrven Japanac (poveke zaradi smetkata i odnosot do prirodata)![]()