Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Блокбастер и Сит-ком, чисто да не сме само на „филм“.
Како блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претера :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Како блокбастер не беше ништо посебно, како ситком е можеби најдоброто од Америка. Затоа реков дека претера :)
Алудирав (што би рекол Син :) ) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син :) ). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Алудирав (што би рекол Син :) ) на некои што убедуваат дека е глуп хуморот и дека ние што ги сакаме сме ретардирани мравојади (пак Син :) ). Што и да кажеш секогаш некој ќе се јави да ти каже дека немаш појма, тоа е поентата на целиот пост.
Има ли некој таков што кажал за Пријателите? :icon_lol: (освен Јонзе, тој не се важи)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
нов член во бандата на бибил, карлович итн?
flying, пиши му приватна на бибил да аплицираш.
1. Не ме мешај мене, ја си заминав одовде одамна.
2. Јас никогаш не бев од тие елитни хејтери оти јас не плукав по луѓе туку само по одредени наслови. И не хејтав групно.

Пример тебе вујче ич не те сака и не го кажува тоа наоколу на сите можни начини.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Ми го направивте утрото. :pos:

Оти реално, кој гледа филмови пред 2000та. Duuh.

Momentot.. накљукаље (морам вака да го пишам) се ново што излегува мејнстирм.. до мејнстирм, ФИЛМСКИ ЕНЦИКЛОПЕДИИ! :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еееј човече не сте арнин вие :)

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Ајде бе не почнувајте војни... се знае кој е патот за да докажеш дека имаш софистициран вкус: малку ги хејташ Бред Пит и Том Круз, малку Стар Ворс... ако успееш да склопиш неколку реченици хејт за Кум веќе си напреднал во бандата, имаш статус. Не гледаш нови филмови, не гледаш стари филмови и го мразиш Холивуд. Гледаш само Европска Кинематографија со поширок осврт на современиот Молдавски филм. Чат-пат малку по Азија и ете ти: you're a hero!
твое право е дали да го сакаш Холивуд или не, дали да ја сакаш Европа и Азија или не..не мора толку ниско да возвраќаш па и ти. мојот вкус не произлегува од никакво правило на вкус, доаѓа од мене, без оглед на тоа дали на некого му се допаднал или не. освен за Бред Пит не сум коментирал за ниеден др „актер“, но затоа пак не можев а да не констатирам(можеби несвесно) дека најактивните форумџии на тема ФИЛМ уствари не се доволни познавачи на вкусот и покрај тоа што изгледале од Хичкок до Спилберг до Тарковски до последниот Х-режисер, и мене лично ме потсетуваат на филмотеки и ништо повеќе. но не мора толку да го земаат во предвид моето мислење, бидејки како што кажав, се работи за прашање на вкус и очигледно мојот не се совпаѓа со нивниот:)
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 17:57 ---
Уште Глорија фали да улета во муабетов.
Глорија наша ти беше најјака(n) карта за да возвратиш на критиката, само разликата меѓу мене и неа(а верувам и сите тука) е доста големка:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Глорија наша ти беше најјака(n) карта за да возвратиш на критиката, само разликата меѓу мене и неа(а верувам и сите тука) е доста големка:)
Odkaj da znaeme, samo za pit imas komentirano, i ona samo za megan fox..

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Odkaj da znaeme, samo za pit imas komentirano, i ona samo za megan fox..
па што ако другите се истепаа од коментирање, да не ги направи тоа некакви експерти:icon_lol:? моето мислење за Пит е спротивно од нејзиното за Фокс, ама тоа не е ни најмалку битно;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
твое право е дали да го сакаш Холивуд или не, дали да ја сакаш Европа и Азија или не..не мора толку ниско да возвраќаш па и ти. мојот вкус не произлегува од никакво правило на вкус, доаѓа од мене, без оглед на тоа дали на некого му се допаднал или не. освен за Бред Пит не сум коментирал за ниеден др „актер“, но затоа пак не можев а да не констатирам(можеби несвесно) дека најактивните форумџии на тема ФИЛМ уствари не се доволни познавачи на вкусот и покрај тоа што изгледале од Хичкок до Спилберг до Тарковски до последниот Х-режисер, и мене лично ме потсетуваат на филмотеки и ништо повеќе. но не мора толку да го земаат во предвид моето мислење, бидејки како што кажав, се работи за прашање на вкус и очигледно мојот не се совпаѓа со нивниот:)
Како мислиш? Не го разбирам ова...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еве убав хорор филм во најава. Се ми се чини дека Даниел Ретклиф ќе има сјајна кариера во Холивуд.

Kajgana Shop

На врв Bottom