Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно го репризирав Fight Club и го имам истиот впечаток. 7ца

Добро.

-Кај си брате
-Еве бе
-Од работа
-Да бе до 16-30 заглавив у п.м
-Прва смена
-Па зависи кога-како
-Ајде
-Ајде

Последно уредено:
Мислам здрави прави млади кај ви се очите не разбирам 2 пати се спомна и пак

ej brattttttttttttttttttt glej go Le Trou

исто и Con Air би му го препорачал од овие затворскиве само што не е у затвор, undisputed 3 дела се дешава све у затвор ептен јаки, Life екстра добра комедија со еди марфи заедно со мартин лоренс како се обидуваат да избегаат од затвор цел живот

Eve prv mesec greenje na klima-Toshiba suzumi 5.5 i smetkata za 40% pomala presek e od 06.01 do 06.02 klimata e 24h uklucena , navecer na 18 st namaluvam ,se zagreva so klima 40 m2 a spalna 12 m2 navecer so konvektor vailant ,toalet prosek 5-6 saati dnevno so mal panel, 2 bojlera ,vo kujna uklucen non stop na ekonomic mod a vo toalet najcesto naveser po 22h minimum 20 peralni i susari mesecno 80 % na evtina struja
smetka 6600[DOUBLEPOST=1424189099][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1424189206][/DOUBLEPOST]A presek dekemvri 06.12 do 06.01 smetka 11000 den i toa greenje od 28.12 do 06.01 so klima

Na dekemvriskata kako na mene 12.900 ti lupnale od rakav a vo januarskata imas poramnuvanje pa zatoa e pomala. Kaj mene vo januarskata skapa pisale 0kw i smetkata vkupno mi e 6000 den.

Na dekemvriskata kako na mene 12.900 ti lupnale od rakav a vo januarskata imas poramnuvanje pa zatoa e pomala. Kaj mene vo januarskata skapa pisale 0kw i smetkata vkupno mi e 6000 den.
Za zal ne e taka, presmetkoven period mi e okolu 6 vo mesec koga i samiot go citam saatot i presmetuvam otprlilika kolku bi imal za plakanje taka da vo dekemvri mi e ocekuvana smetka , so 100 kw ja promasiv bidejki merele na 09.01 a ne na 06.01 kako i za mesecov citav na 06.02 istite kw gi imam kako sto presmetav,samo sto se gream na klima avo dekemvri na paneli.
Ne znam dali gi citaat redovno ili imaat uvid od daleku bidejki imam od novite saati pa da ne imaat uvid od dalecina ili moze kaj mene inkasantot redovno cita saati.

1. ЛИСТАТА НЕ Е КОМПЛЕТИРАНА - Фалат категориите Акција @џимеј ?

Akcija moze samo da ja zacneme, i dvajcata go glasame John Wick. :D

Vidi, ne e neso problem da ja dovrsime, ke kazeme po 5 filma i gotovo, porano bese sostavena od 3ca moderatori i poraznovidna bese listata.

Mene ne mi e problem za 5min so dzimi ke ja dovrsime, ama koj kur faktori sme nie 2ca da zborime za site tuka.

Jas ja odlozuvav za da bidat nekako vmetnati i clenovite, ama idi organiziraj glasanje ako ne te mrzi..

Edino ako se nafati Io so nas, golem hejt jadev za animiranite.. strav mi e malku, you guys are kind of a bastards. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom