Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
А што загреваш колкава површина? Дали е ниваградба, добро изолирана, стан или куќа [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stan Nova gradba 8cm stiropol PVC.
Nad mene nema nekoj pod mene great samo Edna soba.
So sosedite mi se granici samo Edna soba od 10m2 se drugo e nadvoresen Sid.
Vo potpis GI ima koja kolku m2 gree.
site klimi vo Ler rabotaat.

Stan Nova gradba 8cm stiropol PVC.
Nad mene nema nekoj pod mene great samo Edna soba.
So sosedite mi se granici samo Edna soba od 10m2 se drugo e nadvoresen Sid.
Vo potpis GI ima koja kolku m2 gree.
site klimi vo Ler rabotaat.

Е така, чунки подруго е во новоизграден стан во зграда :)

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Е така, чунки подруго е во новоизграден стан во зграда :)

Ako bi kupval Pak bi kupil star Stan do 1980 God PO JUS izgraden so 50cm Sid I Edna izolacija podobar Ke bidi od novite.

Smetki( za LG,suzumi,fh)
11.11-11.12 4600den
11.12 -11.01 5600den
11.01-11.02 5500den - ne e stignata presmetkata e po satot
Браво! Сметките ти се супер за со три клими! И се друго бојлер, машини за садови и алишта и останати апарати се во сметката ? На колку степени ги работиш климите ? И ако си од Битола - браво :) 12ки , 18ки шо се климите ? Поздрав

• Ми се допаѓа
Браво! Сметките ти се супер за со три клими! И се друго бојлер, машини за садови и алишта и останати апарати се во сметката ? На колку степени ги работиш климите ? И ако си од Битола - браво :) 12ки , 18ки шо се климите ? Поздрав
Se na se smetkite.
Dve 9Ki od Kaj hristo I Edna 12ka

Толку е, дека Битола па малку повисоки испаднале. Во Скопје ќе се уште пониски, а тек Гевгелија. :) :)

• Ми се допаѓа
ako, da si kupish

Imas videno kako izgleda voena zgrada so 50cm Sid polna tula I vlezni skali kako vcera Da se lieni.- tamu beton ima vlezeno kolku za tri novi zgradi denesni.
Samo izolacija I kako termopecka Ke bide stanot.
I bez izolacija se banja.

Ako bi kupval Pak bi kupil star Stan do 1980 God PO JUS izgraden so 50cm Sid I Edna izolacija podobar Ke bidi od novite.
Можи во Битола не чинат новите градби кој стигна има финаасии изгради станбен објект..
Но не мислам дека во Ск е така..посебно не со Адора,кај шо имаш енергетски пасош..
Стар стан да купиш па да реновираш..абе ново си е ново!

Ипак не бил Акира на ред...
http://www.darkhorizons.com/marc-webb-to-direct-your-name-remake/
Your Name е толку добар (y) ...како и останатите од "новиов Мијазаки" како што го нарекоа едно време...анимацијата пред се :drk:, ама и ликови, приказна, емоции, итн...

Imas videno kako izgleda voena zgrada so 50cm Sid polna tula I vlezni skali kako vcera Da se lieni.- tamu beton ima vlezeno kolku za tri novi zgradi denesni.
Samo izolacija I kako termopecka Ke bide stanot.
I bez izolacija se banja.

si kjaril voen pa se falish, kad je gaga
i kiselina je blaga :p...
do pred pola god ziveev vo
stara zgrada na centralno patrno, stanot bese bez izolacija i bez novi dzamovi... katastrofa shto
da ti kazam....
ako se smenea dzamovite nemase da ima potopol stan... arno ama koga ima premnogu premnogu premnogu dzamovi i koa si slab so kesh kje si trpish promaja :p

друштво што мислите за оваа понуда, целта не ми е да ги рекламирам туку сакам да прашам сосема друго прашање,
што ќе се случи со климите кои ќе бидат купени, монтирани и користени а потоа вратени назад во предвидениот рок и дали потоа истите ќе се препакуваат само и ќе му бидат продадени повторно како нови на некој друг.

како идеја ја подржувам но има доста што и ако?

Дали некој ја има чистено климата вака ?
https://youtu.be/DswSrqOHXsw

Монтерот што ми ја местеше не се нафаќа за вака да ја исчисти, немало потреба. Од Битола дали има некој што ги чисти вака климите да ми препорача?! Фала, поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom