Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne te razbiram, snagata se meri vo WATI, potrosuvackata vo kW/h. Nesto si mi zabegan so edinicive. Inace si vo pravo.Потрошувачката ќе е 100w, а не 1000w.
vo kakov prostor vi e montirana i kade... i jas montirav ista klima i kaj mene ne isklucuva.Вчера е монтирана кај нас FTXF50A, температурата е поставена на 23 на аутофан и кад постигнува толку климата се исклучува.
Монтерот ми препорачаа филтрите да ги мијам со млака вода барем еднаш секој втори месец.
За потрошувачка сеуште немм апарат за мерење. Поздрав
vo kakov prostor vi e montirana i kade... i jas montirav ista klima i kaj mene ne isklucuva.
Здраво,i ne zaboravete Black Friday https://www.bestprice.gr/cat/2442/air-condition.html?deals=1 kako opcija za nabavka klimi vo Grcija! Na primer mnogu popularnata Sensira 5.5ka Daikin, malku nad 700 Evra! Ima ubavi i evtini klimi...
Ke bide, zoshto da ne?Ќе биде ли нешто од ова чудо?
15 €, мислам дека е земено од Анхоч.Прегледај го приврзокот 223605
15€ во Анхоч? Јас пред две години го земав од АЛИ. за 500 ден мислам , ако не и помалце. Коа беше актуелно со копачите за криптон валути.Ќе биде ли нешто од ова чудо?
15 €, мислам дека е земено од Анхоч.Прегледај го приврзокот 223605