Edno e jas sto jas si sakam da mi bidi posakuvana temperatura no ocigledno sega zasega Fairyto nesto mi se inaeti taka da jas mozam da posakuvam i 27 stepeni ama ova ti veli bukvalno so ti e be tebe kakvi 27, arni ti se 22, sedi tamu ne se zanesvaj.
Tuku ostaj toa mi se smaci za vecerva da se nadmudruvam so nejze, ja namestiv na 25 i na sleep mode, sredna brzina na fen, gledam modulacija ili potrosnja momentalno padna na 780 w pa do utre sabajle kolku ke postigni tolku. Boze zdravje utre ko ke se vratam od rabota kakvo scenario i smisliv, ke i ebam mater, ona so mene ke se zaebava. Ke go napukam kaminot, ke postignam temperatura normalna ko za mene na edni 27 stepeni ete da se stoplat zidovite i neznam sto i posle neka odrzava, ete ke i dadam sto se veli pocetna prednost. Ako i togas prodolzi da mi se kurci oficijalno ke recam deka ova mi se najglupo potrosenite 30 i kusurot iljadi denari vo poslednite neznam kolku godini ili presmetano vo drva se ebav za tri sezoni unapred. Jbg sega to e