- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
@Славјански Ednostavno e....noviot Hansol e Zver klima kako sto kaza eden clen tuka sto ja zema istata 5,5ka i pojaka masina od prethodniot Hansol.
Podobra reklama od ovaa i nemozese da dobie noviot Hansol S3DBA3E.
Grees 105m2 i so noviot a i so stariot Hansol, a ovoj noviot od sto ke postigne 24C vo 105m2 duri i gasi...alal mu vera

http://www.aircon.panasonic.eu/IE_en/news/new/785/

Ko ke stavis i ti ke stavam i ja
Zasto sve jas prv? Za da mrcite?
Izmeri i ti nesto, meraci imas i na pazarce a imas за 500ден ovde
Ova ne samo za tebe nego i ja sakam da znam japonckite kllimi kolku vadat na izduv pa da gi sporedam...ako imale pari po 700~1000evra za klima valjda ne se bez 200den u gep za eden merac so sonda neli ?
Podobra reklama od ovaa i nemozese da dobie noviot Hansol S3DBA3E.
Grees 105m2 i so noviot a i so stariot Hansol, a ovoj noviot od sto ke postigne 24C vo 105m2 duri i gasi...alal mu vera

SuperKako pomina so montazerite?

Normalno deka vakumiraa....30min....kaj Gree i vo garancijata pisuva deka mora da ja vakumira monterot.Dali ja vakumiraa?
Nikakva fama nema okolu R32, ne razmisljaj za toa, pola svet e vekje na R32 vtora godina....nie sme ostanatata polovina no ke mora celosno da se prejde na R32 ne zaradi efikasnosta tuku zaradi pomaliot GWP(Global warming potential) koj kaj R32=675 a kaj R410=2088...pomalku steten e za planetata zemjaDali se dobro obuceni za r32?
http://www.aircon.panasonic.eu/IE_en/news/new/785/
Ambdi vika 102C vadi na izduvKolku T. dobi maksimum na izduv?ako moze da stavis slika.
Kolku temperatura dava na izduv so podeseni 23?

Ko ke stavis i ti ke stavam i ja
Zasto sve jas prv? Za da mrcite?
Izmeri i ti nesto, meraci imas i na pazarce a imas за 500ден ovde
Ova ne samo za tebe nego i ja sakam da znam japonckite kllimi kolku vadat na izduv pa da gi sporedam...ako imale pari po 700~1000evra za klima valjda ne se bez 200den u gep za eden merac so sonda neli ?
Последно уредено: