Најдолго играње

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
охохоох, мене најдовте да ме прашате ... Имам туркано рекорди :) една од најдолго играна игра ми е The elder scrolls IV: Oblivion едно добри 250 саати и заедно со продолжението The elder scrolls IV: Oblivion-Shivering Isles уште едни добри 100 саати... а оддеднаш имам изиграно едно 12-13 саати...:nesvest:

Денешниов ден да го опишам...

Станувам од кревет во 12, до 1 се расонувам. Почнувам воф да играм, гледам и Ф1, па и Евертон, па јадам, па пак јадам, гледам Реал, јадам, и гасам играта. Околу 9 саата.:smir:

Денешниов ден да го опишам...

Станувам од кревет во 12, до 1 се расонувам. Почнувам воф да играм, гледам и Ф1, па и Евертон, па јадам, па пак јадам, гледам Реал, јадам, и гасам играта. Околу 9 саата.:smir:

И после легна да спиеш пак? :)

Исполнет ден,сон на секој гејмер:vozbud:

Цели 10 часа на ЊоЊ, 4 рајдови поминав, една торба епици и пари. :helou:

19 саати пред некој месец. Играв Hero Online, станував од пц само за јадење и у вц. :helou:

Околу 15 саати (не го бројам одморот за јадење). Од 10 до 2 вечерта. Ги играв MoH и Fifa11. Тоа се случи кога се вратив од одмор од Париз минатион месец.
Исто и 14 саати летоска кога се вратив од Грција. Тогаш ја играв Battlefield Bad Company 2 и World Cup 2010.
Зимава сигурно ќе си поставам нов рекорд со Black Ops :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom