Најдолго играње

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Кога рокам Cs не гледам колко време седам.. 4-5 саати

Мислам дека тоа беше вечерва.
Throne of Bhaal ја спуштив на торент,откога решив да ја играм Baldur со evil карактер.
Седнав вчера вечерта кај 8 саат,ја играв до пред некој саат време....20 саати испаѓа or something,ме мрзи и да бројам,ми се спие ептен,и гладен сум,и најверојатно дехидриран.Немам вода пиено којзнае колку време.Знам дека беше ноќ последниот пат кога се напив:)

12 saati na Resident Evil 4 - naj dobrata igra na svetot!
PS: 6 pati mi e svrtena:pos2:

7 саати ја играв Need For Speed - Most Wanted - и после нормално сонував како ме брка полиција хихи
Иначе стандард ми е околу 3-4 саати да се забораам на C&C-Tiberium Wars.

сеа брзо ја играв Fable : The Lost Chapters едно добри 6-7 сати а иначе највише иам играно со братучед ми Resident Evil:4 ја играв од 12 попладне до едно 8 вечер па он од 8 до 11-12 па после тоа ја пак до едно 3-4 и после тоа он до сабајле :S

Age of Empires кецот како помал ја играв и по 6-7 саати и после нормално во сонот катапулти и стрелци ми шетаа низ глата. А и Most Wanted ја имам играно по 4-5 саати отприлика, па фала богу, пак истото... цела вечер ми брчеа коли низ глава.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Најдолго време ми е на Crysis од 8 вечерта почнав, цела ноќ играв, цел ден играв до кај 7 вечерта (појдов до WC едно 10тина минути пауза) после пак продолжив до 9 сабајлето. А за то време изедов 3 XXXL (од фамилијарните) чипс, испив 2 Pepsi (1,5L) и изедов 4 кутии обланди и испушив 4 кутии Rodeo.:lud: А очите ми беа:icon_eek:. Значи се на се 36-37 часа активно играње. Лелеее дури сега гледам колку сум БУДАЛА. Само то е, нема шо да се прај.:uvo:

od 10 sabajle ...do 2:30 am naredniot den... toa se nekoi ... 38sati IPOL....cs :je:

Btw bravo za temava, gleam specijalki so koi mozam da se tesam deka ne sum edinstven :D:D

Пред три дена го поставив мојот личен рекорд во долго играње. Играв Lord of the Rings Online отприлика од 12 на пладне до 3 ноќе, што му доаѓа околу 15 саата. Резултат на тоа е болка на вратот што ја осеќам кога ја мрдам главата горе, доле, лево или десно, а која сеуште не поминува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom