Најдолго играње

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Порано додека играв игрици рекордот си го срушив со фудбал менаџер 2007 околу 30 саати без престан па потоа вов околу 27 саати и толку повеќе не сум форсирал да безделничам.. Инаку познавам луѓе кои по 3-4 дена седеле пред компјутер играјќи цело време една игра со цигарата в уста и кафето пред нив.

Najdolgo igranje na pc mi beshe kogaj izleze wow-cataclysm, igrav 80 saati ( plus minus ) nekoj saat. Ova e igranje od 4dena, znaci imav po 1-2 saati dremenje nad tastatura :P inache bev 8 na realm da dignam 85.

Најдолго што сум играл без престан, (обично највише играм по 3, 3.5 саати на ден, ама) еднаш заглавив 5-6 саати на PS2, "паднав у несвест" што би рекол татко ми :), поточно у транс :P, се заинатив да поминам едно место у Odin Sphere...(мислам дека беше тој змајот, главниот, не ми текнува сега)...

Иначе како што гледам по другиве постови, ја сум полесен случај :D

Околу 7-8 саата дефинитивно ..

GTA 4 пред некое време од 7 вечер до сабајле до 6.

Пред 3 или 4 години останав до сабајле до 7 а почнав околу полноќ да играм..али ептен се изгубив ....и од тогаш ми се нема случено ниеднаш! Ужасно се осеќав и грб ме болеше и све.......................

Пред 13 години кога првпат фатив тастатура и глушец во рака цели 15 часа на играта Delta Force,
еве едно мало потсетување на неа постарите генерации може ќе се сетат:)

Во скорешно време Skyrim едно 9-10 часа.
А кога играв WoW секој ден по 10 часа минимум, без престанок.

52 casa wow bez dremenje, jadenje pred tastatura i mali pauzi od po 5-10 min za u wc :D

Многу игри имам играно и сум се оставал ненормално..Рекорд ми е негде 9-10 саати без престан,некад не ми се ни станува од мрза :D

Сега пред некој викенд кога ми стигна Battlefield 3 си направив нов рекорд, 19 саати.

Сега пред некој викенд кога ми стигна Battlefield 3 си направив нов рекорд, 19 саати.
леле гикуу ;) мене на хбохот најдолго играње ми е блекопс некој 7-8 саати на лајв :)

Имав една случка со Heroes of Might and Magic 3 седнав да ја пробам играта после школо кај 17ч некаде, и ја играм со еден херој - некромансер (го заборавив сега) нема шанса да ми згине војската, мапа машала и едно време чувствувам глад како да ќе се умира, одам во кујната, гледам сестра ми таму, и викам што не спиеш сигурно е доцна веке, она ми вика абе брат ти не идеш на школо денес??? Гледам има што да видам дошол 15ч... Shift+Delete и у кревет. Мислам дека ова ми е рекордот, 22 часа. Онака едно лето мислам 2009та да беше играв Cabal Online по 12-14 часа секој ден со кратки паузи за WC. Со другар ми имаме играно во Инсомниа Nightmare + Daymare преку 60 пати во 1 година.
Сега веќе не играм толку, DotA по 2-3 партии максимум, или друга некоја игра на Steam.
Се оженив, морам да пораснам :D

sram mi e da kazam deka najmnogu sto sumigral bilo 5-6 saata, na ps2 bidejki tv-to mi gi kolese ocite, definitivno moram da go nadminam toa za vreme na zimskiot raspust :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom