Најдолго играње

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
^ :icon_lol: На 5.84 имам оставено максимум 7 часа. И никогаш од дома. Дома евај партија изигрував.

А рекорд, 11 часа на кантер без јадење и води и остало. Вечер кај 8 седнав, цела вечер и сабајле во 7 и 20 станав oд играта за на школо. :icon_lol:

WoW едно 13 саати ако не и повеке без прекин

GTA , WoW иам играно едно 10-11 саата а Дота иам од сабајле до вечер без прекин изиграно

GTA SA иам играно од 10 саатот сабајле, до вечер до 9, и тоа само со чоколадо и кока-кола до мене. :)))

26 часа, со прекини само за веце и јадење, тоа беше лудило... Star Wars - Knight of the Old Republic II, само што излезе, ја симнав преку торент, и уште нафуран од првиот дел, ја пуштив и изиграв од почеток до крај во едно играње. Не отидов ни на училиште тој ден, трета година средно, кажав само дека сум болен пред моите и си останав во кревет, со тастатурата и маусот под рака. :vozbud:

8-9 саати како што се вратив прва смена од школо во 1 до 9-10 навечер кол оф дјути модерн ворфер(4-ката). :)

За разлика од вас овдека јас појќе од 2-3 саати играње пред ПЦ (било која игра) неможам да издржам, морам пола саат одмор, then i'm back in the game :)

Fifa Menager 2006 start 8 Am finish 10 pm , nekolku pati go srusuvavme toj rekord ali sekako pravevme pauzi za jadenje i bevme sekogash spremni so paket Pepsi smoki i resnai do nas , imavme izigrano okolu 22 sezoni so bratuced mi jas so Sevilla , a on so Atl. Madrid ...:shok:

За разлика од вас овдека јас појќе од 2-3 саати играње пред ПЦ (било која игра) неможам да издржам, морам пола саат одмор, then i'm back in the game :)

same here... :)

кога играм single player игри после 6 саати максимум ми зодсадува
а со онлајн игриве сум се оставал повеќе од 12 саати од 10 сабајле до 4 навечер

Конквер 6-7 саати , и кантер секојдневно по 5-6 саати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom