Најдобро балканско пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобро “наше“ пиво ?

• Вкупно гласачи
    211
Скопско најбоље е бе не заебавај:wink:

mr_wicket напиша:
не тербало да се мачишш толку да набројуваш доволно било само СКОПСКО да пишеш како опција. Не гледам нешто подобро :)
ЈАКО Е СКОПСКО-то пивце,Амстелот е по cool а дабот ми е исто како и Амстел
Има ли пиено некој Гинис?а? Поружно од тоа пиво немам пробано и го баталив.

Marlboro-light напиша:
Abe Dab normalen li si ti....Koga ke gledam sega Dab ke mi se povrajka koga znam koj pie :je: :je:
Зоран бе шо ти стана,ај нејќам да ти кажам дека и боза пијам да не ви пропадне и семејниот бизнис ради мене.

Marlboro-light напиша:
Abe Dab normalen li si ti....Koga ke gledam sega Dab ke mi se povrajka koga znam koj pie :je: :je:

одма шовинистички подло на темата///
е шо му фале на дабо бе аман

astrion напиша:
Зоран бе шо ти стана,ај нејќам да ти кажам дека и боза пијам да не ви пропадне и семејниот бизнис ради мене.

Jas odamna ne pijam boza bidejki nema kaj da pijam ovde vo Te a ako znaes ti nekoe mesto ke si napievme po edno pa potoa ke pijevme i po eden Skenderbeg :je:

Marlboro-light напиша:
Jas odamna ne pijam boza bidejki nema kaj da pijam ovde vo Te a ako znaes ti nekoe mesto ke si napievme po edno pa potoa ke pijevme i po eden Skenderbeg :je:
Е оти да не бе Зоче ,Скендербег е најбољи коњак,после ке те носам и на Лесковачка скара,Зоран ко Зоран кој ке те познае,ке се начукаме и после кој за Косово кој за Београд само да не се опиеме ептен па да смешаме насоките па да не пукнат од мавање а Зоки ,шо викаш:kez:

astrion напиша:
Е оти да не бе Зоче ,Скендербег е најбољи коњак,после ке те носам и на Лесковачка скара,Зоран ко Зоран кој ке те познае,ке се начукаме и после кој за Косово кој за Београд само да не се опиеме ептен па да смешаме насоките па да не пукнат од мавање а Зоки ,шо викаш:kez:

heheh me nasmea iskreno....

Ke odime prvo vo Beograd da go pozdravime apsenjeto na Mladik pa posle ke se vratime vo Pristina da slavime Nezavisnost so Skopsko, Skenderbeg so kalasnikov :) ...

So vikas :kez:

Marlboro-light напиша:
heheh me nasmea iskreno....

Ke odime prvo vo Beograd da go pozdravime apsenjeto na Mladik pa posle ke se vratime vo Pristina da slavime Nezavisnost so Skopsko, Skenderbeg so kalasnikov :) ...

So vikas :kez:
Bez оружје ,јас само ке си пијам и ке викам кој и да ме праша нешто ке му викам po,po po po и ќе се пијуцкам Скендербег,донеси и некоја Албанска трава да не откачи малце,ама ако не си пушел не зимај да не влезеш у некој филм па да се размаваш со кашикари и да викаш Ја сам Бошко Буха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom