ShakaZulu
" Тој Сум Бре "
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 3.327
- Поени од реакции
- 3.716
Тимот за кој игра освоил титула, освоил, па ајт чао создравје, тој зи земал трофеј а не бев јас тој што почна да брои колку освоил, јас реков оставил (за светскиот фудбал ) а некој рече дека ако не освоил европско и светско е жими таквово... е па кога е така ете им бројки што има како трофеи а тоа дека податоците (како копи пасте) се од вики се’ НО јас само му дадов бројки на тој што се силеше со бројки... еден Јап Стам со клубовите во кои играл и Холандија бил многу често далеку од титули што се вика но тие што прателе утакмици негови знаат дека покрај него едно од илјада и едно пиле одвај прелетувало. Сега Пике да не е подобар од него дека со шпанија и барса има куп титули... па да не им беше вишак на манчестер во тој момент никад немаши ни да замине од англија... исто и ова само друго пакување... преку такво со пехарите дека ди има, пехарите не му значеа ништо ни на Барези но тој сепа се искина од плачење во америка кога го промаши пеналот. Ама нели Италија не успеа да освои ништо во 80-90 па кој ја мати, сите италијани се второкласни играчи ... Кога ќе сватите дека фудбалот е игра а не бројки ќе прајме муабет...Жими курот што си го прател ти Албертини. Си видел на википедија и сега овде паметен ќе се правиш.
Тие три титули лига на шампиони , само една треба да му пишува. 89та и 90та дали е и воопште играл во калчото а не пак во ЛШ.
И не сум го гледал 89та и 90та ама прочитав на нет дека воопште нема настапено во финалните натпревари, а ниту претходно.
Добар играч беше на времето ама е далеко зад Чави.
И до оние што го ставија Инзаги и Гатузо во тема на НАЈДОБРИТЕ 11 НА СИТЕ ВРЕМИЊА
Уште се мислам кој да ги пишам, ако и воопште се може.
И @Aleksandar Kirovski иди утепај се.
И да ... Англија им го даде на Шпанците после 3 години па нека го цицат сега , толку од шпанската доминација, не се супермени како ни барса, и таа ќе изгуби кога тогаш и ќе плачи за пропуштените шанси... заедно со нејзините новосоздадени навивачи...