Најдобри и најлоши менаџери?

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобри : Пеп Гвардиола, Мурињо, Сер Алекс Фергусон
Најлоши : Манчини, Ериксон има уште многу :kesa:

abe lugje so se bunite za murinjo ne zborete navijacki coekot si e zakon bez razlika kaj i da odi pravi BUM.ja sum fan na milan ama sakav murinjo da doe u milan ali nema veze vazno e u italija i koga go tepame inter ni e poslatko poso on e trener :duel::vozbud:

!!!

ser alex ferguson e klasa trener! nema konkurencija! :vozbud:
po nego e murinho, apo nego site drugi!!!
najlos trener e klinsman!!! neka oj da se obesi oti za k.. ne go biva:pos2:

Најдобри според мене се Гус Хидинк и Капело а убедливо најлош ми е Мекларен.

Незнам што толку гледате добро во Мурињо. Кога гледам како игра негова екипа ми иде да се фрлам од прозор. Ќе дадат еден гол и се затварат како злато да чуват.

А најдобри за мене се на прво место САФ, па Капело, Арсен Венгер и Липи овој што стана светски првак со Италија, незнам како му беше целото име. Ова се тренери од светска класа.

Иначе и Пеп е изненадување оваа сезона со Барса. А и Хуанде може да се спомене тука со добрата серија што ја направи со Реал.

Најдобри:
Фергусон-Независно шо е тренер на најлутиот ривал сепак кој и да е тренер кој останал во еден тим повеќе од 20 години заслужува респект
Мурињо
-Помеѓу најомразените.Сепак човекот знае да направи бум,да наметне авторитет.Првата титула во УЕФА со Порто да ти била случајност ама во ЛШ втората сигурно не.Со Челзи и Интер со тој фонт и јас да сум тренер ќе направам нешто
Венгер-Оди по патеките на Фергусон.Ќе остане долго во Арсенал
Хидинг-Шо да се каже за него.Нема промашај ниеден.Штета шо седна на клупата на Челзи во лош момент за Ливерпул
Бенитез-Експерт за елиминации но не толку за во Лига.
Лоши нема да кажам пошто ги има премногу
Затоа ќе кажам неколку мизерни
Јирген Клинсман-Со тој тим на Баерн во лига каква шо е германската и Канатларовски би направил успех а овој сиромашкиот.Прво му ја дадоа репрезентацијата и се посра на тоа трето место кое го доби благодарејќи на среќата и домашниот терен
Стив Мекларен-Веројатно најголемата грешка на ФА.Поради него лулката на фудбалот остана без СП.Едноставно не е човекот за тренер.Не пратам холандско многу.Добро котира со Твенте но не верувам дека е понегова заслуга

MИРОСЛАВ БЛАЖЕВИЌ - ЧИРО :vozbud::vozbud::vozbud:

Najdorbi---Ferguson, Hiding, Wenger, . . .i use nekolku

Najlosi--- benitez, mclaren.

A iskreno ne znam so tolku Kapelo go spomnuvate koga nema nisto napraeno . .Se posramoti vo real:kesa:

НАЈЛОШ: АЛБЕРТО ЗАКЕРОНИ, Дејан Савиќевиќ, Стив Мекларен, Кевин Киген.
НАЈДОБРИ: Рафаел Бенитез, Алекс Фергусон, Гус Хидинг, Ариго Саки, Фабио Капело, Жозе Мурињо, Арсен Венгер, Ќиро Блажевиќ, Фатих Керим.

A iskreno ne znam so tolku Kapelo go spomnuvate koga nema nisto napraeno . .Se posramoti vo real:kesa:

What?

Што се посрамоти? Ги прероди јас мислам. Точно е дека ја освои титулата со исто бодови, али сепак ја освои.

Еве сеа што се случува со англиската репрезентација? - До лани губеа од Хрватска 2-0, а сеа ги тепат сред "Максимир" 1-4. Капело е голем фудбалски стручњак, еден од ретките.

Најдобри: Липи, Капело, Хидинк, Мурињо, Алех Фергусон
Најлоши: Анчелоти, Рајкард, Ериксон, Шустер

Незнам зошто сите Рајкард го ставате во најлошите,па човекот не беше многу добар,но со самото освојување на ЛШ не може да биде еден од најлошите тренери
Најдобри-Хидинк,Фергусон,Бенитез,Венгер,Гуардиола(не е дека сум за Барса, дебитантна му е годинава и се покажа одлично)...
Најлоши-Мекларен,Ериксон,Клинсман..

Najdobar:sir alex ferguson
Najlosh spored mene trener e rafa benitez posto ima mn dobra ekipa ne moze nisto da osvoi i na kraj place samo se pravda so nesto nemale golem budzet nemale ova nemale ona

За оваа сезона зборувам

Англиско - Сер Алекс без сомнение најдобар а најлош мислам дека е Герет Саутгејт
Шпанско - Гвардиола најдобар а тој на Еспањол го заборавив како беше ама многу антипатичен човек :toe:
Италијанско - Може Мурињо а најлузер пааааа Михајловиќ .
Француско - НАјдобри се Пол ле Гвен од ПСЖ и Ерик Герец од МАрсеј а најлош поима неам :toe:
Германско - НАјдобар Феликс МАгат и на Хофенхајм тренерот тука може и Маркус БАбел од Штутгарт да се додаде а најлош дефинитивно Клинсман .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom