Најдобри и најлоши менаџери?

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување
Najdobar menager spored mene e Arsen Venger, a za najlos konkurencijata e mnogu pogolema.

Иако не ги многу симпатизирам манчестер мислам дека на Фергусон му нема замена ма има бре споменик да му напраат а и треба а за најлош ко што кажа влатко конкуренцијата е многу поголема ама еве според мене Анчелоти оваа сезона се губе у простор ,Мурињо без разлика на добрите резултати иамм читано дека се понаша како диктатор а не како менаџер не е тоа начин ама ајде ама цената беше Адријано уште кога дојде почна на лоша нога со него знаеше дека момчето е малку нестабилно и биде тоа шо биде и така....

Според мене најдобар стратег на сите времиња е sir Alex Fergguson кој го води Manchester utd кој го води од 88(мислам)па до денес и ке остане на челото на Manchester utd уште 3 години и ке се пензионира,а најлош стратег според мене е Rafael Benitez кој има одличен тим но неможе да освои ништо.Според мене сопствениците на Liverpool требаше одамна да го избркаат ама незнам зошто е уште на менаџерската позиција на Liverpool.:tapp:

86година...И дефинитивно без конкуренција е..:toe:

Убедливо најдобар стратег е sir Alex Ferguson.. а лош може да се рече сезонава Arsen Venger... а најлош нема

Менаџери од 1 класа
Фергусон, Мурињо, Гвардиола, Хидинк, Венгер

Менаџери од 2+ класа
Бенитез, Анчелоти, Рајкард

Други не ми текнува моментално, а за најлоши...ваљда нема

Најдобар менаџер, интересно прашање, на таа листа би ги наброил Хидинг, Липи, Дел Боске и Капело, а за најлош се знае Ериксон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom