Најдобри и најлоши менаџери?

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер,Гуардиола,Дел Боске за мене најдобри сега засега,најлош Донадони.

Најлош јас мислам мурињо затоа што типот кај и да отиде ке направи формација дај 1 гол и доста е.Ич не сака атрактивен фудбал.А добар е Гус јас си го поштувам а исто така и Мансини ми се свиѓаше додека беше кај Интер

Фергусон , Мурињо, - највеќе ги ценам, а за најлоши би ги стаил Бенитез, Манчини, Донадони итн итн.

П.С Најдобриот допрва доаѓа - ПЕП ГВАРДИОЛА !!!!!

Најлош - Донадони и Мекларен
Најдобар - Фергусон, Капело, Дел Боске и Венгер

Другар а да не се обратно најдобар АРСЕН БЕНГЕР а убедливо најлош фергусон

Ако си фан на арсенал немора да плукаш се што е на манчестер поќути си боље зошто е ферги најлош?зошто не е сменет 20 год и јаче зошто има многу титули?:vozbud:
Најдобри според мене Ферги,Венгер,Хуанде Рамос,Гус Хидинк,Дел Боске најлош анчелоти

Гуардиола Најдобар
Мурињо Најлош

Најдобар-Фергусон
Најлош-Мекларен

Најдобар Карло Анчелоти Великанот
Најлош Рафа Бенитез Лузерот од Лузерпул

хм гледам секој за кој тим навива тој менаџер го става за најдобар...Јас покрај Ферги ќе го ставам и Адвокат и колку што забележав ама само Дарк Кинг го спомна Дел Боске...дада...со реал освои се што можеше да се освои, но како и секој тренер на реал, не издржа многу:toe:
Најлош: помалце ван темава, но ќе речам Катанец:kesa:

Најдобар Карло Анчелоти Великанот
Најлош Рафа Бенитез Лузерот од Лузерпул
Затоа го пцуете после секој натпревар:)
Он:
Најдобри тренери:Фергусон,Гвардиола,Арагонес,Хидинк и секако најдобриот на сите времиња Јохан Кројфт.
Најлоши:Донадони,Бенитез,Мекларен и Ериксон

Затоа го пцуете после секој натпревар:)
Најди некаде каде сум го пцуел - ако најдеш нешто такво пиши ми на профил.
Ако сметаш дека тоа што давам мислење за поставувањето на играта од страна на Карло Анчелоти е пцуење тоа е твоја работа
Да не биде само реплицирање
ОН ТОПИК
КРАЛОТ КАРЛО АНЧЕЛОТИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom