Најдобар женски вокал

Јас не реков дека на Каролина гласот не фаќа толку октави туку се осврнав на другите вокалистки. А последната реченица ми беше наменета за Каролина, таа за песните. Еве и да одиме по твојата шема - Каролина 7 < Мараја 8 + песните од Мараја, каде каде подобра. Не знам ни зошто се мачам да ја правдам Мараја пред вас. Тоа што не знаете да читате убаво не е мој проблем.

Ги симнува? втф?
Бејби овде темава е вокалистки а не песни а и притоа не можеме нашите пеачи да ги споредуваме со светските а и тоа што некој е светска ѕвезда не значи дека кај нас нема подобри од нив.

Каква вокалистка е Каролина се покажа на ОТ отпеа фантастично и со тоа ви ги затвори устите на сите.И покрај тоа што некој сакаа да ја саботираат ама не им успеа во тоа.

Лита Форд.

хахаха.. каролина бе.. о.. никАш нема да сватам

Каква вокалистка е Каролина се покажа на ОТ отпеа фантастично и со тоа ви ги затвори устите на сите.И покрај тоа што некој сакаа да ја саботираат ама не им успеа во тоа.

Супер испеа ! Одлична е :pipi:

*сарказам

Бидејќи очигледно не си информиран или не се разбираш али гласот на Каролина фаќа 7 октави само за информација еден од најдобрите само што сеуште не го искористила докрај а и одлично ги симнува песните на Мараја Кери и Витни Хјустон .
lele be od kaj gi kopas ovie informacii?Karolina imala raspon na glasot od 7 oktavi?:pos2:pa imas li pojma kolkav e rasponot od 7 oktavi?Maraja Keri ima raspon na glasot od 5 oktavi(a ne 8 oktavi kao sto prethodno nekoj kaza)i vazi kako fenomen,a Karolina 7 oktavi.:pos2:ne mi se veruva sto se nema da procitam,i sega mi e jasno se za tebe BADI95,Karolina 7 oktavi?:tapp:

Селин Дион,Арета Франклин и Мараја Кери.
si pogodil pravo vo centar,samo tuka e i Vitni Hjuston,Barbara Strejsend...

Што тропате бе, какви 7-8 октави? Најголем распон на глас што некој го има е 6 октави. A од женските вокали, најмногу 5 октави.

Што тропате бе, какви 7-8 октави? Најголем распон на глас што некој го има е 6 октави. A од женските вокали, најмногу 5 октави.
bas taka.7-8 oktavi e pregolem raspon.ta od prilika tolku oktavi ima edno pijano.

Истото го мислам и јас:) Жената е лудило, ем убава е, ем многу добар глас има:music4:

тачно..

а и Amy Lee.. неможе да ја пропуштиш :)

и Britney Spears мислам типката е лудило... NOT :kesa:

Зденка од Estuary :pos2: Има грол ко корпсграјндер од канибал х)

Селин Дион, Мараја Кери, а од нашива Каролина која друга:toe:

Angela Gossow од Arch Enemy а од нашиве никоја не ми свиѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom