Најдобар натпревар кој сте го гледале до сега

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
натпревар на кој сум бил е вардар - цска москва бидејќи како никогаш до сега градски крцаше до даскадури и преку ограда народ се прекачуваше имаше двапати повеќе народ од што беше дозволено едноставно нешто што тешко да пак ќе се доживее, ова се беше благодарение на делегатот кој дозволи да влезе цел народ кој беше дојден а за жал имаше уште народ кој остана надвор

Milan - Liverpool нај возбудлив меч. уште по интересно беше што милан изгуби:pos2:

Тиквеш-Вардар на градски во Кавадарци беше фул полно ама едно врнежливо време беше и Тиквеш победи со голот од слободен удар на Љупчо Димитковски у Кавадарци познат како Гањо е тогаш мислам експлодира публиката кога почна да скока од радост и да се качува по заштитната ограда со цел да се прослави голот а голот беше постигнат некаде кај 85-86 минута и Тиквеш победи и се спаси таа сезона во прва лига незаборавно:pos2:.

Интер - Сампдорија 0-2 до 88 минута, од 88 до 92 минута 3-2 :vozbud::vozbud::vozbud:

Челси-Барса,во 1/8 финале,кога Тери даде гол со глава и Челси тепа 4-2.
Манчестер-Рома 1/4 финале 7-1.
Милан-Ливерпул финале ЛШ 3-3,и на пенали тепа Ливерпул,овој натпревар ми беше најдобар и најинтересен ....

Fiorentina 3 - 1 Milan 2005\2006
Goalscorers: Toni 10, 86 (F), Gilardino 25 (M), Jorgensen 46 (F)

Манчестер Јунајтед-Рома 7-1
Арсенал-Манчестер Јунајтед 2-4

јунајтед - рома 7-1
јунајтед - реал 4-3

Тотенхем - Манчестер јунајтед 1999 .... Прво полувреме 3:0 за Тотенхем на крај 3:5 за манчестер :zver: а и еден од најинтересните ми биле Хрватска:Турција ЕУ 2008...штета шо не заврши ко шо требаше али ај...:helou:

Тотенхем - Манчестер јунајтед 1999 .... Прво полувреме 3:0 за Тотенхем на крај 3:5 за манчестер :zver: а и еден од најинтересните ми биле Хрватска:Турција ЕУ 2008...штета шо не заврши ко шо требаше али ај...:helou:
Пред 9 години, ти си имал само 6.И ке ми кажеш дека на 6 години ти си гледал Премиер Лига???????
Иначе темата е најдобар натпревар шо сте го гледале до сега. Ти сигурно не си го гледал оти беше во 2001 година натпреварот. Годината не ја знаеш, не па да си го гледал.Немој вака да пишуете само колку да се пише.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom