Најдобар натпревар кој сте го гледале до сега

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
monaco-deportivo la coruna 8:3

Милан - Манчестер Јунајтед 3 - 0 фантастично

Не коментирам, си пишав за темата, не мислам да пишувам офтопици

Епа шом не мислиш, прекинете и двајцата да ги серете темите.

najdobar natprevar do sega definitivno Barcelona-Chelsea 5-1!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Meraci,rivaldo i kluijvert gi ubia,gi unistija!a moze i da go spomnam Manchester United-Arsenal:6-1 hattrick na yorke,sheringam,scholes,i keane strelci!eh toa bea vreminja

fantomX и NiGg@lOrD, на следното оф топик мислење или карање, добивате бан од темава.

Одличен натпревар и финалето на УЕФА Куп 2001, Ливерпул - Алавес 5-4

Finaleto 2005 Liverpool 3-3 Milan na penali 3-2

Finaleto 2005 Liverpool 3-3 Milan na penali 3-2
Дефинитивно најдобар натпревар.
Али оној пред две години на 8 март 2005 кога Челзи ја победи Барса со 4-2 и во последните минути со голот на Тери се извлече никад нема да го заборавам.

Дефинитивно најдобар натпревар.
Али оној пред две години на 8 март 2005 кога Челзи ја победи Барса со 4-2 и во последните минути со голот на Тери се извлече никад нема да го заборавам.

Фантастичен меч. Ни јас нема да го заборавам. Како викав тогаш, ко луд. За Барса бев. Кога Роналдињо го даде тој голот додека им заигра самба, никогаш нема да го заборавам. Викав ненормално во тие моменти.

Инаку Тери го даде голот во 75 м. мислам.

Najdobar natprevar mi bese lani koga igraja Milan-Inter i koga zavrsi 3:4 jas sum fan na milan ama vistina dobar natprevar so mnogu sansi posebno na krajot milan imase mnogu no ednostavno nejkese da vlezi topkata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom