Нацистите имале пакт со вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
да да Горан у право е .... имаше еднаш на Дискавери 24 саати циклус за вонземјани, многу јако беше го имам гледано тоа :kajg:

Да не бегам од темата ама мислам дека сад на велико има пакт со вонземски нации.

После розвел добија технологија но верувам дека веќе подолго време имаат и контакт, можда не само они.

инаку тезава за САД не држи вода...бидејки они за разлика од германците се грешка во генетскиот инженеринг:helou:

Па и они се сите од Европа дојдени :helou:.

темата е лудило хехехе
уште да најдат “верници“ во вакви работи
барем едно нешто имаат заедничко-и нацистите и вонземјанците-дел од психичката војна и терор врз обичниот граѓанин...

Па сум гледал цртани за тој пакт кој е најсмешна измислица да се скрие брилијатниот ум на нацистите чии изуми биле векои пред своето време.Сеа што Хитлерчо не сакал да вложува во брилијантните идеи туку ималс вои замисли за војување.Најголема грешка е што не верувал во атомската бомба и ме-262!

Или пак В2 ракетите на Вон Браун.

Јас мислам дека ова уствари и се десило, ама како обид да реплицираат нешто што мислеле дека ке биде супериорно над непријателот, ама дека контактирале со вонземјани тешко.

мамето швапско,па ако имале ''пакт''
како ја изгубиле војната?

Нацистите имале во план да изработат многу силни оружја но за среќа проектите не биле завршени

Да почнела војната 10тина год подоцна Германија ке победела 100%

И ја сум слушнала така и искрено верувам. А зошто верувам-па дајте, од кај му е идејата на Спилберг за ИТИ? Има логика, договорот бил ако нацистиве се нафатат да му помогнат на ИТИ да се врати дома овие (неговите совидници) ке им помогнат да ги истребат евреите-ако не верувате, читајте историја. Тоа што е прикажано во филмот е малку повеќе дотерано, пошто сепак е филм и го гледава и мали деца.

Проектот "Ѕвоно"(Project bell)

Епа гугл момак... 15 минути ти пројдоа а ретардираниот текст летна, видеово и постов ќе отидат во веќе постоечката тема за ова... 3... 2... 1... engage - Апокалипто

За дискутирање доста интересно,али за верување не ќе да е!
Башка се ова некако ми звучи како некој мноогу да ги играл Wolfenstein I i II ... али интересно сепак!

Доста интересна тема и јас да ви кажам веднаш за моето мислење.
Мислам дека не е вистина тоа што многу мислат дека Нацистите имале контакт во кој тие на вонземјаните им дале материјал за да изградат вселенско летало и да си отидат дома а овие за возврат им довериле нивни технолошки достигнувања.
Која била најразвиената земја во минатото?
ГЕРМАНИЈА
Зошто?
Затоа што ги имала Ајнштајн,Фон Браун и уште многу други научници.
Зошто Русите и Американците толку многу напреднаа по В.С.В.?
Затоа што ги заробија најпознатите научници и тие работеа за наведените земји.
Пред некои 2-3 месеци некаде прочитав не се секавам каде дека во Русија пронашле 10ина летачки чинии кои Русија ги користела за напад на некои цели.НО утврдиле дека ке им биде далеку полесно и посигурно ако напагаат со високо дострелни ракети.

Нацистите пакт со вонземјани??? Хм, па во тоа време имале доста напредна технологија, а голем дел од нејзе била тајна...
Сега некои ќе речат како толку биле напредни само тие во тоа време?
Па и не е баш така. Германскиот народ бил доста напреден и од порано. Први измислувале нови пушки, топови тенкови... Уште пред Првата Светска војна Германците имале многу помоќни топови за разлика од другите...
Ама, Хитлер донекаде бил во право....Ариевската раса е посупериорна од другите... Нели Германците први конструираа ракета која можеше да гаѓа мети на голема оддалеченост (денес тоа не го можат многу држави иако вложуваат доста пари во тоа)...
Потоа Германците имале тајни програми за развој на нуклеарно оружје и на суперсонични авиони, па дури и некакви видови на стелт, нешто што би поминало незабележано покрај непријателските радари. Нешто налик на ова:
nazi+secret+weapon+horten+IX+V2.jpg

Имено, не бил само Хитлер фанатик за тоа да има непобедлива, супер-армија. Сталин во доцните дваесетти години од 20 век сакал армија од мајмуни-шимпанза кои ќе бидат многу поотпорни (повеќе време ќе можат да издржат глад, неспиење и сл.) од обичните војници. Се правеле доста експерименти ама сето безуспешно......барем официјално. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom