Нацистите имале пакт со вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене напреден бил Вернер
Исто така имам чуено за базата на Антартикот,како таму создале услови за живот и како таму си ги продолжиле наци-обичаите.

како германицте се разбрале со вонземјаните за да направат пакт мене не ми е јасно!

Нацистите се инспирација за јака фикција и Баба Рога приказни веќе 60 години. Точно е дека многумина од нацистичкиот врв биле окултистички забеготини, но тоа не значи дека си играле Charmed по дома. Од таа „нацистиве се мистериозни окултисти и лошотии од кои треба да се плашиме“ карма што се создава веќе 60 години од модерното не-нешто-поарно општество сосема природно е да излегуваат приказни за застрашувачки работи: летечки чинии, временски машини, оживување мртовци и други Баба Роги кои се толку за верување зашто нели, Нацистите беа толку лоши.
Секако, ниту еден од овие проекти не постои, или останал само идеја. Ете, војната завршува, Америка како наследник на злобната наци империја ја краде цела технологија и научници што може да ги украде од Германија, како фон Браун и неговите ракетки, повеќе напредни дизајни на авиони, и меѓу другото краде технологија за летечки чинии, патување во времето, и оживување мртовци. Ракетите ги користи, авионите ги користи, ни трага од тањирите и мртовците (за патувањето во принцип не можеме да знаеме дали се случува и дали нешто се променува). Тука е нејасното. Зошто Америка ги користи сите благодети на нацистичката технологија, освен оние најфенси научно фантастични плашила за деца?

Абе кликнете на линков и читајте, има што да се изначитате верувајте. Само на англиски е кој ќе го разбере кој не, инаку има многу за читање и интересни информации...Клик

Напишано од Ханзо
Нацистите се инспирација за јака фикција и Баба Рога приказни веќе 60 години. Точно е дека многумина од нацистичкиот врв биле окултистички забеготини, но тоа не значи дека си играле Charmed по дома. Од таа „нацистиве се мистериозни окултисти и лошотии од кои треба да се плашиме“ карма што се создава веќе 60 години од модерното не-нешто-поарно општество сосема природно е да излегуваат приказни за застрашувачки работи: летечки чинии, временски машини, оживување мртовци и други Баба Роги кои се толку за верување зашто нели, Нацистите беа толку лоши.
Секако, ниту еден од овие проекти не постои, или останал само идеја. Ете, војната завршува, Америка како наследник на злобната наци империја ја краде цела технологија и научници што може да ги украде од Германија, како фон Браун и неговите ракетки, повеќе напредни дизајни на авиони, и меѓу другото краде технологија за летечки чинии, патување во времето, и оживување мртовци. Ракетите ги користи, авионите ги користи, ни трага од тањирите и мртовците (за патувањето во принцип не можеме да знаеме дали се случува и дали нешто се променува). Тука е нејасното. Зошто Америка ги користи сите благодети на нацистичката технологија, освен оние најфенси научно фантастични плашила за деца?
Ханзо како можеш да тврдиш дека ниту еден од овие проекти не постоел или останал само идеа кога на клиповите што ги постирав на почетокот на темата имаш слики од документи каде што "авионите" се нацртани до детал? Еве исто провери го линков малце погоре и читај до крај, верувај нема да зажалиш има многу интересни работи што досега не сме ги знаеле!

07282df0.gif

07478c90.gif

07b4f0d0.gif

0807d780.gif

08676c50.gif

However there is much more that `fits' within the known facts, but cannot be verified independently and therefore may well be fiction portrayed as fact.
Should do...
Патем
06c2cc00.gif

Horten Ho-229, никакви фенси антигравитации туку летечко крило концепт, стелт технологија и млазни мотори. Hence the document
06053b30.gif

Ете зошто ги сакале научниците и технологијата. Ме интересира каков е тој мотор кој се противи на гравитационото силово поле на Земјата. Ме интересира какви се тие ласерски оружја кои бушат дебел оклоп (некој гледал филмови), веројатно го загреваат и топат оклопот...ама страшно многу енергија треба да се вложи во тоа, не? Ме интересира како комуницирале со други планети кога на дотичниот сигнал му се потребни илјадници години да стигне од едната до другата планета.

Инаку iksi_str, штом те интересираат вакви работи, ти ја препорачувам Окултната магија на Третиот Рајх од Сергеј Зубков, интересна книга е.

Абе кликнете на линков и читајте, има што да се изначитате верувајте. Само на англиски е кој ќе го разбере кој не, инаку има многу за читање и интересни информации...Клик

Ханзо како можеш да тврдиш дека ниту еден од овие проекти не постоел или останал само идеа кога на клиповите што ги постирав на почетокот на темата имаш слики од документи каде што "авионите" се нацртани до детал? Еве исто провери го линков малце погоре и читај до крај, верувај нема да зажалиш има многу интересни работи што досега не сме ги знаеле!

a be neznam za hanzo...,ama jas vakvi proekti, pa uste na toalet papir gi imam po toa moite arhivi barem 123 komada,...:)
bidejki si meraklija...otidi na www.luft46.com na drugarmi Dan Johnson...vo posledno vreme nekoi raboti gi snema..izgleda udri na knigi praenje, ama uste e interesno ..vo spekulaciite sto bi bilo koga svabetinive bi imale bar uste nekoja godina...:)

Не знам за изванземаљци ама земаљски справи од типот на Шметерлинг, Рајнтохтер и Васерфал биле најголемата можност да се истребат РАФ и УСАФ од небото над Германија. Убави проекти овие и Ме-262 и Ме-163,263 и Ју-287 и Та-183 и Натер и од Хортен авиончињата ама го пропуштиле возот со 3-те ПА ракети - Шметерлинг, Рајнтохтер и Васерфал...плус Енцијан и Фрау-Лили (со ИЦ наведување)
Наместо нив штанцале Фау-1 и 2...:tapp:

http://www.luft46.com/missile/wasserfl.html

Ме интересира како комуницирале со други планети кога на дотичниот сигнал му се потребни илјадници години да стигне од едната до другата планета.
немА комуникација, секој електромагнетен сигнал патува со брзина од 300 илјади километри во секунда па сега пресметајте колку стотици години ке патува сигналот а друг тип на сигнал по брз не постои + за да остварат домет на таа далечина ке им треба незамисливи предаватели што би биле толку големи што не би можеле да ги носат со себе

Инаку iksi_str, штом те интересираат вакви работи, ти ја препорачувам Окултната магија на Третиот Рајх од Сергеј Зубков, интересна книга е.

Фала за препорака ќе пробам да ја најдам и да ја прочитам...Инаку ја барав и Мојата Борба од Адолф Хитлер ама овде во Струмица ми рекоа дека ја потрошиле и ќе ја донесат овој месец само не знаеја да ми кажат точно кога.:smir:

Да не бегам од темата ама мислам дека сад на велико има пакт со вонземски нации.

Имаше и една емисија за ова...ама не се знае дали навистина воспоставиле било каков контакт со вонземјани.

А за леталата навистина ги напраиле...:toe:

Така е,не е ништо вистина за нацистите. Хелбој вистина е?:kesa:

Да не бегам од темата ама мислам дека сад на велико има пакт со вонземски нации.

:zver::zver::zver:

јас мислам дека тезата за швабите е на место!!!!

бидејки ете вонземјаните биле во изумирање и го одбрале народот кој е ариевски и им дале рецепт како да ги надминат генетските проблеми:vozbud:

и да дојде чиста раса па да земат семпл и да се парат за време сезона..

инаку тезава за САД не држи вода...бидејки они за разлика од германците се грешка во генетскиот инженеринг:helou:

IT go home Ама чичко хитлер не ги пуштал,чудна работа како изгубиле нацистите во 2 св војна кога имале на располагање толку напредна технологија :vozbud::toe::tapp:

Паметно кажано..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom