Набројте барем пет нешта за кои сте благодарни на Господ

1. Екстремитети
2. Сетила
3. Каков таков мозок
4. ФФ (фамилија, френдс)
5. На крај, фала шо сето ова го ставил во движење.

Оригинален и интересен одговор, неклиширан.ФФ, Хехехе. Поздрав до тебе

Не верувам во Господ и за ништо не сум му благодарен.
Штом ќе почувствувам дека нешто ќе ми се случи по негова волја, ќе напишам.

Сепак, зборуваш за Него како да постои за тебе. Не постојат атеисти, постојат само т.н. атеисти. Секој има совест што го пецка дека не е нешто во ред кога некоја постапка не се вклопува во моралниот закон што Господ ни го втиснал во умот како потсетник дека Го има и не' набљудува.

Thanks for nothing...fuckedup wind who doesn`t even exist....

Да, лесно е да се навредува Господ, а кога ќе пукне војна (не дај Боже) сите цркви се полнат и сите паѓаат на коленици пред Него - атеисти, пцујачи и други.Сепак, и за таквите Господ има трпение и ги кани да поверуваат во Него.Кој ќе каже дека тоа не е совршена милост !?

1. пур лајф
2. пур сетила
3. место каде што живеам
4. луѓето што ги знам
5. можноста да решам дали ќе си продолжам со живот или не.

1.
5. можноста да решам дали ќе си продолжам со живот или не.

Поздрав Акопалипто.Ова последново ме збуни. ?????? Па, животот е убав, нели ? Каков таков. Ако имаш барем еден сон, тоа значи дека се стремиш кон нешто подобро.

Господе, ти благодарам за се до сега.

epa gospode fala ti
1.sto si go sozdal svetov
2.sto sum zdrava prava
3.sto si mi dal mozok da razmisluvam
4.sto imam familija i prijateli koi gi sakam
5.sto imam moznost da es raduvam na gorenavedenite raboti:smir:

Поздрав Апокалипто.Ова последново ме збуни. ?????? Па, животот е убав, нели ?* Каков таков. Ако имаш барем еден сон, тоа значи дека се стремиш кон нешто подобро.

*зависи. - а зависи и од тоа кој ти е сонот и дали е остварлив. :) :)

*зависи. - а зависи и од тоа кој ти е сонот и дали е остварлив. :) :)

Би вложувала време и енергија за соништата кои можам оддалеку да им го видам одвивањето и остварувањето. Ако не се гледаат, ако не можам ништо да направам за да ги доближам до мене, тогаш секако се неостварливи и може да се каже и некорисни.

Му се остваруваат соништата само на оној кој ги брка и ги фаќа.
Голем поздрав Апокалипто! Сликичката ти е кул.

1.Што ми дал живот, пред се
2.Што ми дал семејство
3.Што сум роден здрав и жив(да чукнам во дрво)
4.Што ми го дал најдобриот другар(иако другарите сами си ги избираме, сепак ако не ми дал живот нема да сум го сретнел:smir: )
5.Што ми го дал срценцето мое најубаво кое ме сака и го сакам најмногу на свет.

Толку:pipi:

Не можам да кажам дека за нешто сум му благодарна на Господ. Ме создале моите родители по пат на оплодување, имам покрив над глава затоа што моите работеле, се труделе, заработиле па создале. Имам пријатели, сама сум ги стекнала...итн...итн

Да, лесно е да се навредува Господ, а кога ќе пукне војна (не дај Боже) сите цркви се полнат и сите паѓаат на коленици пред Него - атеисти, пцујачи и други.Сепак, и за таквите Господ има трпение и ги кани да поверуваат во Него.Кој ќе каже дека тоа не е совршена милост !?

Ти да не си од МПЦ??? Си кажа ти 5 причини и ај не замарај, немора да коментираш туѓи постови. Кој сака ќе си верува - кој нејќе немора...

Их што мрзам уфилмани верници... :tapp:

Господ -> :pusk: <- ти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom