Набројте барем пет нешта за кои сте благодарни на Господ

1.toa sto sum zdrava i ziva,kako i lugeto sto gi sakam okolu mene isto taka(familijata)
2.toa sto go izbrav vistinskiot covek sto e do mene
3.toa sto vodam eden sreken zivot,znaci imam dom semejstvo,znaci vo ramkite na potrebite
4.sto mi dade sestra koja si ja sakam najmnogu na svetot
5.i daj boze da imam vakov zivot uste mnoguuu dolgo so zdarvje sreka i ljubov

5 нешта? кхм... незнам дали господ ги создал/поттикнал како и да е неверјмајнд ке ги набројам 5те нешта за кои барем еднаш во 3-4 недели минимум велам, фала господе.
  1. секс
  2. мобилни
  3. компјутери
  4. здравје
  5. секс

5 нешта? кхм... незнам дали господ ги создал/поттикнал како и да е неверјмајнд ке ги набројам 5те нешта за кои барем еднаш во 3-4 недели минимум велам, фала господе.
  1. секс
  2. мобилни
  3. компјутери
  4. здравје
  5. секс
ќе забораев. ај 5то наместо дабл-секс нека биде: што ја запознав внуката на г.г. Стефан.:wink:

Ти да не си од МПЦ??? Си кажа ти 5 причини и ај не замарај, немора да коментираш туѓи постови. Кој сака ќе си верува - кој нејќе немора...
<- ти

Да, стварно.Кој сака ќе си верува.Така е. Со ова се согласувам.
Како и да е, не коментирав твој пост, па да се возбудуваш толку.
Ај ќе завршам со 'Поздрав до тебе' оти кавгата ми е под достоинството.

Имај благодарност кон Господ што си имал/а здив да ги напишеш и тие два збора.Извини, можеби сум малце груба.
Извини ти нешто ко морален модератор да не изиграваш?
Мислам на секој втор му ги корегираш желбите,ако не се во склад со Библијата или слични апостолизми,исуизми,кретенизми...блаблабла...
Секој си има право да си ги изрази своите желби(таква е барем темава),без да трпи корекции од некој друг...
Затоа,backoff малце....:nesum:

Не можам да кажам дека за нешто сум му благодарна на Господ. Ме создале моите родители по пат на оплодување, имам покрив над глава затоа што моите работеле, се труделе, заработиле па создале. Имам пријатели, сама сум ги стекнала...итн...итн

Тоа сакав и јас да го кажам. Место да им заблагодаруваме на нашите родители, тие на Господ му викаат фала. Тој сигурно не работел за ние да имаме покрив на глава. А што да кажат тие што немаат покрив, доволно храна. За што да му речат фала?

Извини ти нешто ко морален модератор да не изиграваш?
Мислам на секој втор му ги корегираш желбите,ако не се во склад со Библијата или слични апостолизми,исуизми,кретенизми...блаблабла...
Секој си има право да си ги изрази своите желби(таква е барем темава),без да трпи корекции од некој друг...
Затоа,backoff малце....:nesum:

Не ги поправам сите, жал ми е што погрешно сум разбрана. Толерантна сум.Тоа значи треба да се прифатат дека постојат
и спротивни мислења на нашите. Како и да е, поставив прашање - За што сме благодарни.ОК,има луѓе Што ќе кажат ЗА НИШТО. Тоа и не е прав одговор на прашањето.И зошто да не се започне дискусија од нивните одговори? Зарем е страшно тоа? Па, за дискусија е форумот, нели ?
Поздрав

hmmm sega od koga malku prosarav niz religija....... Crystal castle one question for u ?? da ne si i ti Jehovin svedok, nekako temive so se otvorija naednas vo religija kon toa mi vlecat.... moj zaklucok. Ako si dobro ako ne si pak dobro samo.... nemojte da truete vaka od okolu plisssssss pozdrav :)

Благодарен сум на нашиот Господ,што дозволил на мене недостојниот да го почувствувам и видам овој свет создаден од Него.Искушенија има,но Му благодарам Нему што не ми дал толку тешки за да неможам да ги поднесам. И сетете се на Господовата молитва(Оче наш) каде се вели:И не ме воведувај во искушение...!

hmmm sega od koga malku prosarav niz religija....... Crystal castle one question for u ?? da ne si i ti Jehovin svedok, nekako temive so se otvorija naednas vo religija kon toa mi vlecat.... moj zaklucok. Ako si dobro ako ne si pak dobro samo.... nemojte da truete vaka od okolu plisssssss pozdrav :)

Не сум јеховин сведок.Христијанка сум. Да наброиш пет работи за кои си Му благодарен на Бог е сосема нормално прашање. Од околу ништо не кажувам.Сакам да сум директна кога се работи за овие прашања, за Господ Исус - единствениот пат до вечниот живот. (Јеховините сведоци не го прифаќаат Исус за Господ и Спасител, како што Го прифаќаме ние христијаните - православните, католиците и протестаните).
Се' најубаво Апокалипто.

Blagodaren samo na moite doma , a na "nakoj" da mu vikam fala so me donese na ovoj svet .... mora da bidam ulav :):)

ps. fala i na sportskata koja me odrzuva vo zivot :):)

Не сум јеховин сведок.Христијанка сум. Да наброиш пет работи за кои си Му благодарен на Бог е сосема нормално прашање. Од околу ништо не кажувам.Сакам да сум директна кога се работи за овие прашања, за Господ Исус - единствениот пат до вечниот живот. (Јеховините сведоци не го прифаќаат Исус за Господ и Спасител, како што Го прифаќаме ние христијаните - православните, католиците и протестаните).
Се' најубаво Апокалипто.

сигурна ли си ???? си ја читала нивната библија ????
поздрав Кастл :)

1. Здрав и Жив
2. Семејство
3. Нај нај нај прекрасната личност на овој свет што најмногу ја сакам и ме сака
4. Тоа што не сум како останатите глупаци, (што знаам да сакам)
5. Што ми дал какви такви способности и карактеристики со кои се разликувам од другите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom