Набљудување

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Психички сум набилдан, неам проблем со такви ствари, можам да глеам хорор, сам, дома, навечер, и после да легнам да спијам као бебе.
Никогаш неам кошмари, бидејќи знам да ги победам..

Порано мислев дека ме следат ЦИА , ФБИ и КГБ...ама се утешив кога дознав дека разбрале дека не сум Бин Ладен :)

Абе напати ми се има десено во празна соба да се вртам 10 пати да видам дали има некој зошто така сум почуствувал..па..

Правеле испитување на 100 души ... Ги седнувале на столче а од позади имало друг човек .. И така доброволците завртени со телото напред , од зади човекот на некое растојание ги гледал директно во тилот ... 95% одговориле точно кога биле гледани во тилот а кога не ....

Човечкото око има моќ „бранови“ .. Има човек убиено мечка со погледот ... Мечката се укочила цела а мозокот и прснал!
А друг човек пак од што имал лош поглед нанесувал болки и др ... Така еден ден гледајки се самиот во огледало му се вратил „бранот“ се разболел и умрел ...
Го имам читано тоа во Хороскоп весникот .

Ne znaela kade se naoga ja zalam....Kiznaj sto strav ja fatilo.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:..

OK sega ozbilno.DA i mene mi se ima sluceno taka koga sum sam vo nekoja prostorija se plasam deka nekoj ima zad mene.

A koga sum na otvoreno mesto nekade nadvor neam strav.

they are everyvere you are watched...be AWEARE:vozbud::vozbud:

are you afraid from the dark:tv:
Да се плашам понекогаш
но сепак телевизор ми работи од навика се успивам поспокојно кога работи и побрзо заспивам од звукот на ТВ:toe:

Ме фаќа векво чувство кога влагам во непознати простории, било да е некоја викендица, напуштен објект, особено со поголеми размери кога се...или кога сум влагал у сала навечер во 22:00, тек тук по некој зрак влага од негде срамежливо... само звукот на топката и на патиките се слуша...но само за кратко додека не се загреат лефлекторите

па ми доаѓа некогаш чувството дека некој ме набљудува, најчесто откако ќе изгледам некој хорор филм или кога ќе западнам во некои такви морничави мисли, а инаку немам некоја поголема фобија од тоа, :toe:, односно веднаш го пребродувам чувството

Скоро се се покажало како параноја, а кога некој ставрно ме набљудувал не сум го осетил.

i mene mi se ima deseno da osetam kako nekoj me gleda koga sum sama, so i da gledam znaci i vesti da gledam i komedija da gledam bilo so samo so horror sama izbegavam da gledam poso tobas epten ke se ponasam ko da iam paranoja ali poentata mi e deka mozda e toa samo rabota na mozokot a mozda e i neso drugo so drugo neam poim. Inace od ova najveke se plasam ic ne go sakam toa cuvstvo

A dali nekogas vi se ima sluceno da mislite deka nekoja slika ve nabljuduva?????Nekoja strasna mornicava slika...

mene mi e strav od MONA LIZA:vozbud::vozbud::vozbud:

не знаев како да ја наречам темава али е ок!Дали ви се случило кога сте сами во некоја соба или кога гледате филм потполно сами да ви се појави едно чувство како некој да ве набљудува ! мене тоа мн ми се случува и ме вади од памет ! не знам дали е до мене па ако на некој му се случува тоа нека пиши поздрав

да тоа на секого се случува често па не зависи од возраста на човекот..али ок е сепак тоа не е некое големо мистериозно прашање бидејќи како и да е кога ќе се загледаш во нешто што и да е ,и наеднаш нешто да те извади од УМ значи дека мн си се загледал во нештото...така и со филмови сличното...ќе се загледаш и ќе ти крцни нешто или некаква музика од филмот и оп мислиш дека некој те гледа и се вртиш лево десно..али да да не бегам од прашате..сепак да се случува тоа и кај мене и кај секоој човек! =]

Back
На врв Bottom