На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
доволно е еден кревет и музика и .......zzzzzzzzzzz

Ако има некое филмче да си изгледам или да си пуштам полу-тивко музика и да си уживам.

Туш, па после некоја добра комедија со одбрано друштво и пуканки, или книга со топло чоколадо. И после нормално, дестинација : кревет.

Музика во прв план...телевизорче и нес:) мераци:)

pa od koa se vratam po toj tezok naporen den, najprvo dolga masaza so masla, onda dobra topla banja .. ke se banjam 2 saata mrzelivo.. pa onda vo krevet ... dobar romanticen film na tv ili komediicka... i posle pustam tivko klavirce da mi sviri na cd player.. i tonam na pernicata.. so nikoj do mene!!!.. ke se rastrgnam na spalnata na site mozni strani... da se znae koj spie D:D:D the queen :pipi:

Sega momentalno se relaksiram so edno sise kvalitetno suvo crno vino i imam edni puri - mi gi donesoa od Holandija.
Mnogu ubavo.

кревет музика сокче и еден краток но мил телефонски повик од саканата личност толку ми треба:pipi:

Дефинитивно еден туш и кревет...:icon_bigg

Зависи од денот и д колку расположението мое е лошо или добро. Некогаш ТУШОТ му е мајката, некогаш креветот, некогаш ТВ ама секогаш најубаво е да поминеш со оние што ги сакаш и што може да те насмеат.

power_boy

naporen den..................nervozen sum............nikoj ne moze da me raspolozi..........iscrpenosta se poznava na moeto lice no imam resenie :):):) kada polna so mlaka voda vo nea energy kupka strujata izgasena i dovolna e samo edna svekicka ili priguseno svetlo prepuste te se na vodata da ve sredi ,,,,,,, potoa pustam love songs se frlam vo krevet i veruvajte spijam kako angelce ama ne letam:):wink:

Си се опуштам најмеланхолично, мавам еден жежок туш, натегнувам пиџами, си барам топло млекце, се истегнувам на долго и на широко, си пуштам чилче, си се ќуфнувам под топло ќебенце и секако читкам додека сонот тивко и нечујно не ми ги затвори страниците. . .тоа е варијанта на екстремна истоштеност. Инаку, состојба на блчаг замор манифестирам со за околината чудни, а признавам и за мене недоволно објаснети нагони да одам да се слајам и негде да скитам без цел колку да се движам, за да се доуморам...понекогаш и добро ми иде да дојдам до ризичната точкица кога почнувам да титкам со единствена порака на избледеното дисплејче: battery low!!!

Зависи колку напоран, ако е многу, одма у кревет, ако е помалку тогаш можам и филм да изгледам и на компјутер да седнам (како сега :)) а може и да читнам книга.... :)

По напорен ден. Пижама обавезно, ќе се нагузам на троседот со мама, ќе си се покријам со ќебенце и си глеам серија некоја, ЦСИ, очајни домаќинки или нешто такво, што не замара... и после нанање... И сабајле ајм џаст соу фреш со клин хехехе:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom