На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Туш,пижами,голем јорган и уште поголема перница,чоколадо,филм и самуан спешл :pipi:

Долго туширање,па следи добра книга засладена со чоколада....

Obicno muzika ili film..a koa citam navecer kniga uste tolku me faka glava..neznam zs obicno praktikuvam film ili muzika obavezno..

После напорниот ден опуштање и релаксација ми е кога ќе легнам во најудобната положба со книга во раце. Или се занесувам во содржината па не заспивам до доцна или ми се затвараат очите уште на првите 2-3 прочитани редови. :)
Понекогаш пуштам и тивко музика, па се будам на среде ноќ да исклучам ако почнува да ми пречи.

Топол туш, омилената музика, убав муабет за добра ноќ и удобен кревет :pipi:

дота уз пивце, туш, дота уз блакце, музиче

Шетање на нет, музиче (блуз обично), гитара некогаш... или ТВ. :)

Највеќе ме релаксира музиката, да си признаам...

Туш, па одма кревет.. ако има и некој да ме измасира мераци :)

Да конкретно како го завршувате напорниот и мачен работен ден. Ден целиот исполнет со обврски дома или на работа/школо.

Според Вас, кој е вистинскиот начин за убаво завшрување на денот. Кој е вистинскиот начин за релаксација или одмор?

Дали одењето директно во кревет е вистинскиот решение? или можеби убава книга е вистинскиот начин?
Конкретни пример како го завршувате напорниот работен ден, кој поминал.

definitivno dobra eroticna masaza

Imam kazano vo drugi postovi.
Definitivno:
Casa dobro crno vino i cigara vo fotelja, zasladeno so dobri rok baladi.

После напорниот ден само туширање и директно во кревет. Ако сум многу изморена не доаѓа во предвид да земам книга да читам.

еден Опасен туш, малце некое добро музиче и на крај јако филмче ама со некој/а до тебе, од супротен пол многу јасно :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom