На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Топла кадааа и да го пуштам мозоков на пасење

Јеј, најдов нов начин. Раат муабет на МСН, истегнат во фотеља а на Winamp фуче Diary Of A Digital Soundboy албумот на SHY FX.

ako sme naviknati da mislime, togas najdobar nacin e da se obideme da ne mislime na nisto a svesnosta da ja nasocime na zvucite bez asocijacii, ili na disenjeto.ama toa e mnogu tesko da se postigne za onie koi se naviknati da mislat.

за комплетна релаксација, книга и во позадина хип хоп и ар ен би

еее,напорен ден,за среќа не се сеќавам од кога сум немала напорен ден

Другиот ден да немам обврски... како што тоа знае да ме опушти ништо друго... си одмараш и знаеш дека имаш еден цел слободен ден пред тебе.

Епа до пред некое време најголема релаксација ми беше да сум со неа, но сега... Хмм... Со пуштена музика, и мисли на пасење, во некое поубаво минато...

30-тина склекови,обилна вечера и туш :vozbud: нема подобро од тоа...може и весник онака лабаво додека ти се суши косата :pos2:

И на крај на се:
tatami-bed-main.jpg

PEace.

Вистинскиот начина за одмор е слушанје музика, гледанје некој филм и така:toe:

Каков одмор каква релаксација, покрај вакви луѓе неможеш никогаш да се релаксираш!:nerv:

Најдобар начин е да си се истушираш, да си легниш на тросед со цурата и да си изгледате заедно некој филм.

п.с.За тие што се сингл, пред туширање обавезно едно солидно дркање и релаксацијата после тоа ќе биде комплетна:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom