На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што ме релаксира= опушта.
Тоа што ме релаксира, тоа и ме опушта и сигурно би го практукувал во тие небашнајсјајни сутуации. И на крајот од денот, и наутро, и кога и да се најдам во нив.
Тоа што ме релаксира=опушта сигурно не е да изигравам твоја сенка и да отворам секој твој нов пост/тема, за да видам дали е двоен/двојна.

аааа
бббб
цццц
позз

кога не мие денот,гледам да го направам да ми биде денот,кога ке осетам дека нешто ми шкрипи,тогаш малце блаце,малце цигарче,малце ке си полежам и како нова сум!зш да се нервирам бадијала,губам лепота бе!:wink:

па дефинитивно добар тренинг ме враќа во живот без разлика дали теретана или лупање во вреќа или трчање а богами и добра оралка уфффффффф :nesvest::nesvest:

se opustam so dobro muzice,dobra kniga ili si ja polnam kadata i uzivam :smir:

Едно две три партии ...
Vinning 11 на плејстејшн , или пак ќе си пуштам понекоја серија Star Trek , House MD :tv:

Најдобро ми е кога ќе се истрчам онака додека не папсам...може да помогне и прошетка и кафе ама трчањето ми е најефективно

Najmnogu me opusta legnuvanjeto vo krevet, sama so kafe ili cokolado nekoe vo raka, dobro filmce i se taka duri ne zaspijam:pipi:

Добри друштво или ако е недостапно некоја занимација

цигара, кафе, компјутер, или седење надвор со друштво и играње карти, смеење со нив, а може и да гледаме некое добро филмче. али во секој случај највише сакам кога седиме надвор:)

Седење на масата во двор и решавање крстозбори:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom