Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај совет ако може. Се смував со девојката која ја брка мој најдобар другар. Девојчево многу јасно ми рече дека со него не сака ништо да има, ама тој ништо не знае(се сомнева,да). Е сеа, како да постапам не знам,а да не се налути, дали да му кажам јас што биднало, или таа да му рече дека не сака со него ништо да нема.
имав абер за девојката, ама ја избегавав за да не напраам белја. на крај таа сама рече, дека сака со мене, а не со него.Windfucker
Секоја ситуација е различна. Мене ми изгелда дека дечкото немал абер за девојката, ама видел шанса за мување и се смувале.
Друго е да им се допаѓа на двајцата, да знаат и двајцата, па таа да бира.
А идеалот "другарство" сосема небитен е,така?Сите овие што ти препорачуваат да бидеш маж и да му кажеш, се или глупи или ти мислат лошо.
Мој совет, ако си ПРАВ МАЖ, клецкај ја и ќути си. Ако неможеш да го правиш тоа и се осеќаш виновен, ти си пичка.
Сите овие што ти препорачуваат да бидеш маж и да му кажеш, се или глупи или ти мислат лошо.
Мој совет, ако си ПРАВ МАЖ, клецкај ја и ќути си. Ако неможеш да го правиш тоа и се осеќаш виновен, ти си пичка.
Дете,стави слика од тоа девојчето да ти кажеме дали се исплати.имав абер за девојката, ама ја избегавав за да не напраам белја. на крај таа сама рече, дека сака со мене, а не со него.
А идеалот "другарство" сосема небитен е,така?
Не сум баш "младо" како детево и сосема ми е јасно дека со текот на годините,посебно после 20.година се менуваат работите и поимањето на другарството.Јас само му предложив да биде фер и да му каже на другарот,на другарот е дали ќе се лути или не(ако се лути,значи е сеуште зелен,незрел).Крајно,дечкото не е виновен што и го закачил(ако и го закачил) на девојката,мојата белешка се однесуваше само во контекст дека треба да му каже на другарот,тоа е машки и достоинтвено,џентлменски,а не да се крие како пичица од сите.Треба да имаш на мукает дека млади се уште, тие за тешки глупости ќе се скаруваат, смируваат ќе склопуваат нови другарства ехееееј нема крај. Сеа не те знам можи и ти си младо ама така стојат работите ќе видиш понатаму, и поимот другарство полека но сигурно ќе почне да поприма нови значениа ако си доволно искрен према себе а и према другите![]()
А идеалот "другарство" сосема небитен е,така?
Се согласувам,освен со тоа дека треба да преќути.Вистинско другарство мора да се базира на искреност.Уствари најпаметно е сам да одлучи што ќе прави,така најубаво се учи.идеалот другарство ќе си остане. Едниот ќе лапа а другиот ќе биде goofy clueless bastard! Прво и основно никој не треба да се затрескува по женска и да кажува -> ОВАА ЌЕ ЈА БРКАМ!
Искрено, ако ми каже таа дека не сака ништо со мене, туку сака со другарот- go ahead. Ако една женска им се допаѓа на двајца,тројца, тогаш женската бира, а не машкото.