- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Остави ги женските што ти зборат на форумот имаш од мене нешто во inbox што ќе ти го реши проблемот. Твоето решение е таму,bro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е преценето друже еден колку што може да ти помогне илјада не можат да те заебат.Другарството е преценето бе. Ќе те заебе утре другар ти па ќе ја пееш Сега касно е од Алпина. Плус она сака со тебе, што автоматски те ослободува од секаква одговорност.
Ако ради девојка се растури другарство, тоа не ни било право другарство![]()
Океј да, дечкото направил грешка уште при самиот почеток кога се смувал со типката, без претходно да поразговара со другарот.Верувај скоро иста е ситуацијата и кај нас женските.Мене ми се случило тип што јас го свиѓам(и другаркава знаела)да ми го смува она пред нос.Знам дека воопшто не е убаво, меѓутоа кога ми помина шокот заклучив дека бар да ми кажела дека е таква ситуацијата како оваа на дечково што бара совет, би се помирила со истата(сигурно нема на сила да го терам да ме засвиѓа).Друго прашање иам до тебе јас, нема да ти е криво што можеби ти ќе му ја загрозиш среќата на другарот(претпоставувајќи дека би можеле тие двајца да имаат нешто сериозно)знаејќи дека од тебе и девојката нема да испадне ништо?Другарство нема да се растури поради девојка но, другар нема да го направи, тоа што дечково го направил.
Принцип.
Нема врска тоа што она не свиѓала, па тој неа ја свиѓал, па што ти јас знам.
Да не ме сфатиш погрешно, не ми е намерата да те навредам ама има нешто што постои кај правите другари.....Bro Code!!
Барем јас со моите го имам, од секогаш сум го имал, верувам и дека ќе го имам.
Без разлика што таа не сака со мене, јас ја „сакам“ и крај, тоа треба да биде граница за мојот другар, доколку нели ми е другар. Постапкава на дечково е крајно below the belt. Не затоа што смувал (мизерен израз), туку затоа што го направил тоа без предходна консултација со другарот (key word). Можеби ако му кажел што планира, другаров ќе „попуштел“ во целата ситуација, што е веројатно и можно, ако се другари.
Не е ама ич битно што таа сака . Не станува тука збор за неа, туку за односите помеѓу другарите, барем вистинските.ама таа не била со него, ниту сака да биде. ако тој неможе да ја има, тогаш значи дека не треба никој да ја има?
Океј да, дечкото направил грешка уште при самиот почеток кога се смувал со типката, без претходно да поразговара со другарот.Верувај скоро иста е ситуацијата и кај нас женските.Мене ми се случило тип што јас го свиѓам(и другаркава знаела)да ми го смува она пред нос.Знам дека воопшто не е убаво, меѓутоа кога ми помина шокот заклучив дека бар да ми кажела дека е таква ситуацијата како оваа на дечково што бара совет, би се помирила со истата(сигурно нема на сила да го терам да ме засвиѓа).Друго прашање иам до тебе јас, нема да ти е криво што можеби ти ќе му ја загрозиш среќата на другарот(претпоставувајќи дека би можеле тие двајца да имаат нешто сериозно)знаејќи дека од тебе и девојката нема да испадне ништо?
Windfucker
Секоја ситуација е различна. Мене ми изгелда дека дечкото немал абер за девојката, ама видел шанса за мување и се смувале.
Друго е да им се допаѓа на двајцата, да знаат и двајцата, па таа да бира.
И шо е поентава во целиов Bro Code кога на крај пак иде до зелено светло и другарите би попуштиле и би рекле дека ако може другиот да ја ќари, зашо да не. Зашо тогаш постои тој Bro Code? Pointless. Ако некој му се посреќи, кој кур ја ко другар би му забранил да иде бидејќи и мене ми се свиѓа истава особа? Шо другар сум ја тогаш, шом така себично се понашам дека ако ја не ја имам, никој друг у мое (блиско) опкружување не смее. Патетики.Другарство нема да се растури поради девојка но, другар нема да го направи, тоа што дечково го направил.
Принцип.
Нема врска тоа што она не свиѓала, па тој неа ја свиѓал, па што ти јас знам.
Да не ме сфатиш погрешно, не ми е намерата да те навредам ама има нешто што постои кај правите другари.....Bro Code!!
Барем јас со моите го имам, од секогаш сум го имал, верувам и дека ќе го имам.
Без разлика што таа не сака со мене, јас ја „сакам“ и крај, тоа треба да биде граница за мојот другар, доколку нели ми е другар. Постапкава на дечково е крајно below the belt. Не затоа што смувал (мизерен израз), туку затоа што го направил тоа без предходна консултација со другарот (key word). Можеби ако му кажел што планира, другаров ќе „попуштел“ во целата ситуација, што е веројатно и можно, ако се другари.