N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пуштете превод за NCIS сезона 1. Англиски или балкански, мање битно. 23.976 FPS се епизодите.
До сега најдов само за 25fps.

Каков крај на сезона човече :cuc: Ги имам изгледано сите сезони до сега и секогаш сум останувал со отворена уста на крајот од секоја. Свака част, капа долу... најдобри се, немам зборови.

Не ми се верува, каков крај еј.o_O
Кој ќе чека до септември за наредна сезона.
Ducky :place:

И ја гледавте првава епизода?
Јас очекував повеќе, секогаш имало многу јаки стартови на сезони, ова за нив беше просек.

Јас уште ја немам гледано, завршувам моментално со последнава сезона што беше, имам уште 3-4 епизоди...:)

Ја гледа некој новата сезона? Импресии нешто?

Се стрвам да почнам да ја гледам ама отсекогаш сум сакал да седнам и да изгледам по 5-6 епизоди во еден ден, така да мислам дека ќе почекам уште малце...

Јас до 4та имам изгледано и интересно е.
Иако очекував во друга насока да ги тераат работите не испадна лошо и ова.
И да додадам.....првата епизода од сезонава очекував многу подобра да биде. Барем за нивни стандарди отворањео на сезоната беше просек.

Ја гледате ли уште?

Лошо се деси, мамичето мамино....:(

Дури сега ја изгледав новава и поарно, ќе можам утре одма продолжението да го изгледам.
Во нивен стил, од нигде никаде се случи се ова.
И да ме изнервира епзиодава само оти многу глупави дупки имаше, ама ок се извадија со крајов.

И чиј дедо си ти?
Зависи. Која ти е тебе баба?

:pos::pos::pos:

Tony (talking with Ziva): And now you are a daughter of a dead man. Start acting like one(y)
Фина епизода, за очекување беше нешто слично на ова што се случи, сега ќе чекаме до мај за да го фатат овој Бодкан или како и да се викаше.

NCIS добива 11-та сезона, а изгледа ЛА ќе добие spin-off, најверојато со неколку(2 од преостанатите 5) епизоди подоцна оваа сезона.

Мало више у друга тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom