N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Импресии? Јас повеќе би сакал да почекам да излезат повеќе епизоди за да ги симнам ... обожавам да гледам по 3-4 епизоди во еден ден:D

И јас, ама за оваа не можам да дочекам.:)
За епизодава, глумата на Мајкл беше за ЕМИ, секоја чест како го изработи ликот на Тони во оваа. Не знам што да пишам, Се ќе биде спојлер, знаеш како одат тука настаните. Само едно со сигурност ќе пишам, не очекува a hell of a season.
Мек Ги има нов прекар.:pos:

Mc-Worthy :)

Инаку дечкиве се феноменални. И по 9 сезони сеуште да имаш неверојатни заплети и расплети, сетоа тоа надополнто со предавање на татковината.
Штрумфастично е ова.

И таман човек ќе помисли дека неможе ништо повеќе да извлечат од Аби, ете ја нејзе со тројца партнери за матурата :):pos:

Одличен момент на крајот за прикривањето на некои сеќавања. Муабетот меѓу Тони и Гибс не ме остави рамнодушен.

А ја гледа ли некој НЦИС: Лос Анџелес?
Се мислам дали да ја симнувам, па некој ако ја има гледано да каже збор-два.

9тава сезона досега е над моите очекувања. И тоа сеуште не е развиено 'главното' дејствие.

До мене е работава или 12тава епизода сеуште ја нема по торенти?

Немој ни да се осмелиш да си кажал нешто......нема да гледам трејлери сакам во среда да уживам кога ќе ја гледам.
Јас слика видов. А со оглед на тоа што ќе биде 200та епизода, ќе биде прејака.

As I said. Епизодава....Ваков сум сеа
50496_196702706043_3014_n.jpg

Па и ова во позадина

Одлични се, секоја им чест. Како што имав пишано и поназад, многу емотивна сезона. Колку само длабоко навлегоа во ликовите, Гибс онака да го обработиш, треба повеќе од креативност.

Во еп. 200 не ми се допаѓа крајот воопшто, бар да беше сериозно повреден/кома ова она, вака беше смешно и глупо(бидејќи му се премота филмот од целиот живот пред очи) што едвај го ранија Гибс.
Сепак утеха се наоѓа и кај Лос Анџелес, одлични се со исклучок на Хети, одвратна ми е. НЦИС, Декстер и Braking Bad ми се најомилените серии.

Во еп. 200 не ми се допаѓа крајот воопшто, бар да беше сериозно повреден/кома ова она, вака беше смешно и глупо(бидејќи му се премота филмот од целиот живот пред очи) што едвај го ранија Гибс.
Сепак утеха се наоѓа и кај Лос Анџелес, одлични се со исклучок на Хети, одвратна ми е. НЦИС, Декстер и Braking Bad ми се најомилените серии.
На Лос Анџелес одамна и се спремам, едноставно само името НЦИС ме тера да почнам да ја гледам серијата.
Ќе биде изгледа и тоа летово, кога ќе испадне цела сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom