Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Јас се мислам дека нема он да биде на нишанот, дека ќе не остават тоа да го мислиме цело лето, за тогаш да излезе некој од колава и куршумот да биде за него.
Туку тој црнецот шо умираше на крајот, е овој истиот од сликава погоре или јас така мислам?

Туку тој црнецот шо умираше на крајот, е овој истиот од сликава погоре или јас така мислам?

А и ДиНозо нема среќа со колешките, со ниедна да му тргни.
 А и ДиНозо нема среќа со колешките, со ниедна да му тргни. 

Кејт беше барем малку поубава, онаа ќерката на Ле Фрог беше бомба, имаше доста појаки пи*ки во серијава. Веројатно Зива и Тони ќе се опнат на стартот на сезоната и ќе се разидат
 Кејт беше барем малку поубава, онаа ќерката на Ле Фрог беше бомба, имаше доста појаки пи*ки во серијава. Веројатно Зива и Тони ќе се опнат на стартот на сезоната и ќе се разидат Уште на почетокот на сезонава која заврши дадов збор дека нема да ја гледам, сепак кога заврши ги погледав клучните епизоди и не беше лошо. Баш ме интересира како ќе продолжи.
 Уште на почетокот на сезонава која заврши дадов збор дека нема да ја гледам, сепак кога заврши ги погледав клучните епизоди и не беше лошо. Баш ме интересира како ќе продолжи.