N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се мислам дека нема он да биде на нишанот, дека ќе не остават тоа да го мислиме цело лето, за тогаш да излезе некој од колава и куршумот да биде за него.
Туку тој црнецот шо умираше на крајот, е овој истиот од сликава погоре или јас така мислам?

Јас се мислам дека нема он да биде на нишанот, дека ќе не остават тоа да го мислиме цело лето, за тогаш да излезе некој од колава и куршумот да биде за него.
Туку тој црнецот шо умираше на крајот, е овој истиот од сликава погоре или јас така мислам?
И мене на него ми личи.

-Does that make you want to hit me?

-It's really tempting.

-But I think I'm gonna pass.
Maybe Ziva'll do it.

-Maybe Ziva will do what?

-Been working on my six-pack.

You know... Abs.

-You and Abby have been drinking?

-No, abdominals.

No more beer gut for me.

I've been training hard-core,
getting the core hard-carved.

- Hard as wood.
To match your head.

-You know, I think you're afraid
that if you hit me as hard as you could,

I'd think I was being tickled
with a feather.

-I will take a swing at your six-pack.

-Well...

-It's more like a four-pack

and then there's this one sort of long,

stubborn one, never mind.

Do it.

-As hard as she can?

-As hard as you can.

- You know that's how Houdini died.
- Ziva, did you kill Houdini?

It is possible.
I do not remember all their names.

Okay, hold on.

Ме мрзи да пишувам кој шо кажува, ама ваљда ќе скопчате. Иначе извадок од сезона 5, епизода 10.

Ае, да ја ебам. А баш беше интересна. :( А и ДиНозо нема среќа со колешките, со ниедна да му тргни.

Ми се заеба денот...

Редно е да дојде појака женска, оваа искрено како машко беше:pos: Кејт беше барем малку поубава, онаа ќерката на Ле Фрог беше бомба, имаше доста појаки пи*ки во серијава. Веројатно Зива и Тони ќе се опнат на стартот на сезоната и ќе се разидат:D Уште на почетокот на сезонава која заврши дадов збор дека нема да ја гледам, сепак кога заврши ги погледав клучните епизоди и не беше лошо. Баш ме интересира како ќе продолжи.

Не ми се свиѓа кога некој ќе ја напушти серијата со Мило ми беше, ќе се видиме некогаш повторно.
Или да ја убијат, или нека седи. Малце жустро да биде треба. Нека ја убие некој кој нема да знаеме кој е, па понатаму во сезоната нека го бараат.

Ко решила да оди, се помалце од одење со бум ќе е разочарувачко.

Лелеееееееееееееееее колку се изнервирав, таман нешто да направат со Тонии... А беееееееееееееее. а беееее паааааааа, неееееееееееееееее!!!
Стварно не е фер, еве и овде сеа прочитав...Зошто некој би сакал да си оди од НЦИС не разбирам, поголем успех од ова нема шанси да и се деси.
http://tv.yahoo.com/blogs/tv-news/-...-of-money--to-stay-on-the-show-003630773.html

Време беше да лета некој, ама јас стварно типував на Даки.

Ништо посебно не е, онака објаснување кај ќе тера сезонава (у глобала првата епизода), ама нека седи у спојлер за секој случај.
NEW SEASON: Former Mossad agent turned NCIS Special Agent Ziva David (Cote de Pablo) leaves the team in an emotional episode. Several unexpected twists will occur related to the personal lives of Palmer, McGee and Vance, and the team will face one of the most dangerous adversary's they've ever encountered. Also, this season the series will mark its 250th episode.

Не цркна чупето :tapp:
А и не се ни појави у епизодава.

Ме курчат вакви ствари. Па чим си решила да си идеш, нека те убијат :D

Интересна епизода, само штета што не продолжи каде што заврши.
Дејствието е 4 месеци пред финалната сцена од сезоната, или у нормално добар кажано, без скокање како што и беше епизодата тогашна.
Што и како се деси, глеајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom