Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484

Да ги рачистиме сите дилеми, и да им *бам мамата на новинарите што лажат дека Надал викал дека ради подлогата изгубил! :mad:

Значи од новинар, по гад човек не се раѓа, за нашиве нема ни да коментирам!

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
значи федерер ќе тепа ако она говедо бердих не му тргне

Член од
23 август 2010
Мислења
39.419
Поени од реакции
114.012
Ау утре т.е. веќе денес очекувам да грми во Магичната Кутија. Бердих е у страшна форма, Роџер у пострашна, мислам дека ќе гледаме инзвонредно финале.
Бај д веј, гледам Бердих го тепал Монфилс 6-1 6-1 за само 50 минути!!!!!!!! Некој рекорд е ова или? Пошо лани Новак имаше една многу убедлива победа и тоа на земја мислам беше, а беше остварена за 53 или 54 минути не знам баш точно. Да не знае некој дали ова е некој рекорд за натпреварите во два добиени сета ?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ау утре т.е. веќе денес очекувам да грми во Магичната Кутија. Бердих е у страшна форма, Роџер у пострашна, мислам дека ќе гледаме инзвонредно финале.
Бај д веј, гледам Бердих го тепал Монфилс 6-1 6-1 за само 50 минути!!!!!!!! Некој рекорд е ова или? Пошо лани Новак имаше една многу убедлива победа и тоа на земја мислам беше, а беше остварена за 53 или 54 минути не знам баш точно. Да не знае некој дали ова е некој рекорд за натпреварите во два добиени сета ?
Не знам да ти кажам дали е рекорд за 2 сета, само ќе ти ги кажам овие два рекорда направени на Гренд Слем:

Финале Ролан Гарос 1988 жени
Штефи Граф vs. Наташа Зверева 60 60 60 - 32 минути

Вимблдон 1936 мажи
Фред Пери vs. Барон вон Крам 61 61 60 - 40 минути.

(y)

А

Анноун

Гостин
Што е работата ма , ВИКА ?!

PROBLEM !?
е не може цело време со радванска да играш и да лапаш титули.

Нига - пауа . Гази Серена , гази !

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Ич не ги можам овие сестрите. Ама реално колку и да ги мачат повредите, и колку да се отсутни од терените некое време, кога ќе се вратат и нема некоја разлика. Си продолжуваат со успешни настапи.

А

Анноун

Гостин
Serena со Азаренка утре ќе игра во полуфинале , или во финале може да се паднат? да ја бапнам 2-0 за серена на тикет. ЌЕ ја извади сината боја на земјата со Вика , у нормала ќе го врати теренот :pos:
како што реков пред два дена , тоа и се деси . 6-1 6-3 . Отиде сината боја во историјата :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Има некој асален стрим за финалево?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Сеа за сеа Бердих игра многу подобро, реков дека е единствениот тенисер кој на овој турнир може да го загрози Федерер.

Федерер не е доволно агресивен, не смее да си дозволи било какви топки кои се кратки, или по средината на полето...а токму тоа го направи многу пати.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ништо ич Бердих, од 5-2 до 5-5 и на крај ја заеба работата.....

Третиов сет имаше 2 брејк топки и ги пропушти, тешко дека може да се врати во живот.

Доколку тепа денес Федерер, Рафа од утре 3. играч на светот.... но одма после Рим, доколку го освои може да се врати на втората позиција за Ролан Гарос со цел да ја избегне можноста да се сретне со Новак во полуфиналето на најважниот турнир за Рафа и Ноле оваа година покрај борбата за златото на Олимписките Игри.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Игор Ј. Oтворај тема за Рим, започна турнирот денеска :)
Ако не, тука да си продолжиме, секако не се важи овој турнир, на плава земја се игра.:ROFLMAO:

Иначе сеа започнувам да го глеам финалето, изедначено во третиот сет, Бердих е незгоден играч, Федерер сеуште не се предава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom