L
Löwe
Гостин
И навивачиве на Ноле/Рафа Атентат да му спрематНема да ме чуди Роже да даде предлог и РГ да се игра на истава подлога
И навивачиве на Ноле/Рафа Атентат да му спрематНема да ме чуди Роже да даде предлог и РГ да се игра на истава подлога
Не знам да ти кажам дали е рекорд за 2 сета, само ќе ти ги кажам овие два рекорда направени на Гренд Слем:Ау утре т.е. веќе денес очекувам да грми во Магичната Кутија. Бердих е у страшна форма, Роџер у пострашна, мислам дека ќе гледаме инзвонредно финале.
Бај д веј, гледам Бердих го тепал Монфилс 6-1 6-1 за само 50 минути!!!!!!!! Некој рекорд е ова или? Пошо лани Новак имаше една многу убедлива победа и тоа на земја мислам беше, а беше остварена за 53 или 54 минути не знам баш точно. Да не знае некој дали ова е некој рекорд за натпреварите во два добиени сета ?
мора да било некоја повреда или нешто такво, нема шанси туку така за 32 минути да ја решилаШтефи Граф vs. Наташа Зверева 60 60 60 - 32 минути
како што реков пред два дена , тоа и се деси . 6-1 6-3 . Отиде сината боја во историјатаSerena со Азаренка утре ќе игра во полуфинале , или во финале може да се паднат? да ја бапнам 2-0 за серена на тикет. ЌЕ ја извади сината боја на земјата со Вика , у нормала ќе го врати теренот
http://www.hahasport.com/v-4/0/62/v-406286.htmlИма некој асален стрим за финалево?