После Раонич вс ФедерерМногу добар тенис во првиот сет.
Какви страшни удари и од двете страни, најдобар меч од почетокот на турнирот.
Лее, го помислив тоа да го пишам искрено, ама ај си викам, нека оди без тоаПосле Раонич вс Федерер
Мислам дека никој не би се збунил ако вгодина се врати старата подлога.Јас не им ја оправдувам изјавата (иако сум голем фан на Ноле)... Можеа да не играат кога уште почнаа со припремите на оваа подлога... Сега уценуваат, не бива тоа така... Никој не ги тера да играат ако не сакаат... Може па оваа подлога им одговара на Јанко, Вердаско, Дел По, Бердих и остали? И ако ја сменат, па тие да речат, "Не играме наредната година, ако не ја оставите иста"...
Знаев, мада далеку подраг ми е Делпо, штетаЗа мене утре Бердих е фаворит вс Делпо, мада ќе признаам и ќе кажам дека не го гледав на турниров како игра..така да можно е да ја утнам проценката.
Не беше.Дали беше оправдам гневот на Дел Потро кон судијата? Не го гледав цел меч , во последната ситуација не беше во право.
Not gonna happenСега oчекувам финале Типсаревиќ - Бердих )))
чекај да видам како ќе играат на црвена шљака па можеби ќе падне кладбаСе враќа на втората позиција 100%, кој е за кладба дека ке биде и прв пак