Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Кои беа вчера тие типците што играјаа брејк денс :) Јако беше ...

Колку човеков не е за ѕвезда, го сакам само затоа што е Македонец, з аништо друго, тотално антипатичен лик, само за на радио, едноставно не го сакам воопшто и не би му посакала пејачка кариера, за ѕвезда треба и физичка атракција, пејач не може секој да биде, тоа да е јасно на сите.
МАГИ И ТАРА, само напред

Колку човеков не е за ѕвезда, го сакам само затоа што е Македонец, з аништо друго, тотално антипатичен лик, само за на радио, едноставно не го сакам воопшто и не би му посакала пејачка кариера, за ѕвезда треба и физичка атракција, пејач не може секој да биде, тоа да е јасно на сите.
МАГИ И ТАРА, само напред

Јас пак мислам дека Бојан е таман за ѕвезда, супер е типот, друштвен, забавен и најбитно знае да пее, не сум приметил некоја поголема грешка да направи + кога настапува истовремено прави шоу и си пее. Подобар е од Александар според мене. А за изгледот, добро каков е овој Тома што победил на првиот идол? Исто така не многу привлечен ама човекот си има енергија и глас и знае што е добра музика:toe:

МАГИ И ТАРА, само напред
Што збориш, иако има некое килце повеќе баш е атрактивен и привлечен Бојан, има харизма, глас, стаз и баш има предиспозиции за ѕвезда.
А Маги, па не би рекла дека е толку убава, убаво рече некој наназад како Мис Пиги е. Ако зборуваме за физичката убавина, сите останати учеснички се многу поубави од неа. Но ок, немам ништо против девојчето, добро си пее и и посакувам среќна кариера.
Но за Аце и Бојан не можам да речам ништо лошо, не дека се наши, ама стварно дечките се закон

МАГИ И ТАРА, само напред

Pa Kelly Clarkson isto nema nekoj idealen izgled za zvezda, pa stana zvezda. Susan Boyle isto taka, a uste sega moze da se kaze deka e zvezda.
Od makedonskive, Vrcak ni telo ima, ni faca ima, pa pak vaga hitovi. Adrian Gadza e poubav od nego, pa nema tolku golemi hitovi.
Ti koga slusas muzika ne ja gledas licnosta, tuku go slusas nejziniot glas.

Бојан на македонската естрада би бил само уште еден лигло со добри професионални перформанси... таков некам, доста се... Аце е некако повеќе, од народот за народот.... кул детенце

Јас мислам дека Александар денес си заминува, а сакав Бојан да си оди. На бугарите почнаа да им проработуваат националните чувства.

Имаш право...може да се случи исто како и со Александар во ОТ...но останува да гласаме и да видеме што ќе се случи...

probajte si ja srekata ama jas veke vo takvi gluposti ne si go trosam vremeto

Почнаа да им проработуваат националните чувства на Бугариве....

ај бе гласајте за аццеееееееееееееее

Само заради Русина го гледам идолов :drk:

А за нашиве... Така и на операција триумф сите Срби за Александар,Александар.... така сега бугариве демек сите за Бојан.... и на крајо Стап! :pos2:

Ете, на крајот во финале се Маги, Преслава и Русина, а има место само за еден од нашите момчиња. Искрено многу ми е криво затоа што еден од нив двајца ќе отпадне, а не е фер затоа што им го разубавеа шоуто, им го направија поинтересно и според мене и двајцата се подобри од Русина и Преслава. Тоа е. Сепак ова е Бугарски Идол.

Ако ме прашате мене најубаво ќе биде да испадне Македонец и после на финалето цела Македонија да гласа. Бугарските гласови ќе бидат поделени на 3 дела. Ама масовно да се гласа x)

Ако ме прашате мене најубаво ќе биде да испадне Македонец и после на финалето цела Македонија да гласа. Бугарските гласови ќе бидат поделени на 3 дела. Ама масовно да се гласа x)

Да, се надеваме дека така ќе биде. Јас ќе гласам затоа што заслужуваат да ги поддржиме. Да не беа добри пејачи сигурно немаше да ги гласам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom