Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Ас прекалено много а харесвам Преслава и моето мнение е че тја трјаба да бде следештиот музикален ајдол на Блгарија и Македонија. Ас смајатам че тја е наикачествената певица од цјалото предавание коија притежава и глас и визија. И си е много готино момичето, не знам какво не и харесвате.
А и плус не сакам бугарите да мислат дека сум шовинист и дека гласам само за своите, така да бугари и македонци vote for Preslava. :pipi:

Ke испаднат тие за кои публика не гласе. Во вакво шоу понекогаш нема логика.
А на финалето според мен ке са Бојан и Маги.
Тарабунов е ного добар певец, ама гласот не ми допада како на Бојан. Ова, дека е лјубимец на Марија от тук на сетне ке му пречи.

Оф топик: За сите Бугари шо се трудат да научат македонски важи ова. Имам заприметено дека бугарското това секогаш сите го заменвате со ова. Това можи да биди и тоа и ова, во конкретниот случај треба да речиш тоа. Значи на бугарски машки род е тој, онзи, този - на македонски е тој, оној, овој, среден род това, онова, това - на македонски е тоа, она, ова. Е сеа можи не објаснав најточно, ама така е горе долу.

Он топик: Димитар следно да испадни, пошто се изгуби дечкото. Нема шо да понуди, многу е досаден. Сите песни исто ги пеј, никаква динамика нема.

Ас прекалено много а харесвам Преслава и моето мнение е че тја трјаба да бде следештиот музикален ајдол на Блгарија и Македонија. Ас смајатам че тја е наикачествената певица од цјалото предавание коија притежава и глас и визија. И си е много готино момичето, не знам какво не и харесвате.
А и плус не сакам бугарите да мислат дека сум шовинист и дека гласам само за своите, така да бугари и македонци vote for Preslava. :pipi:

Не ми харесваше в началото, но все повеке мисла дека си во право.

Други изjави на Санја во Бугарија

От еден бугарски форум:

knamx43din35jiza05r2zs7je2voooguh7axyibf.jpg

kjmqr49j8twq8uqz7gvvnashszdgbfww60rhbm7t.jpg

"27-годишната Мис Македонија е получила и оште едно предложение - да се снима на корицата на б'лгарското издание на "Плејбој". Санја се с'гласила да иде "на моабет" с шефовете на еротичното списание, но е категорична, че нјама да приеме да се разс'блече. "Не с'м достат'чно секси", смјата хубавата телевизионерка."

www.blitz.bg

За утре поп концерт ли беше или грешам ?

Нека идат Гоце, Даме, Самоил за Бугари не ни смета..... ама Сања не ја пипајте бидете луѓе мајку му ебам :icon_lol: !!!
втора младост и дадоа, ваква попоуларност не ни можеше да замисли јадната.
Овде веќе одамна е како истрошен лик а Бугариве ја направиле Хајди Клум.

пс.Сите за Мрфкова да гласате и никако за Димитар, нека си иде да не му ја гледам таа напорна пролив појава!!!!

ХАХА :vozbud: неможев да се зберам 10 минути кога го истрижаа на Иван......ДОНИ ЅВЕР!

Денеска прочитав во Свет Плус дека бугарите и понудиле на Сања 10 евра за да се слика за Плејбој.:smir:

Денеска прочитав во Свет Плус дека бугарите и понудиле на Сања 10 евра за да се слика за Плејбој.:smir:

хахахах озбилно? еее се претепале, тешка пара и понудиле во секој случај....

Незнам што сите се загреале по Сања, мене воопшто не ми е убава, а прави многу лапсузи на Идолов, и само тоа во кажува по 10 пати- "Почитувани гледачи не заборавајте да гласате ако сакате да го спасите својот фаворит"... само тоа го знае...Досадна е!

ХАХА :vozbud: неможев да се зберам 10 минути кога го истрижаа на Иван......ДОНИ ЅВЕР!

Навистина го истрижаа ??? неможев да догледам пошо излегов.....ај ако има некој клип некој нека постира :vozbud:

Супер е Идолов, ако во почетокот ми беше досаден, веќе се навикнав, нема гламур, но има една топлина, една смиреност, неверојатно жири и одлични кандидати и водители, се на се, мирно топло шоу на кое му се ближи крајот.
МАГИ е мојот фаворит дефинитивно, денес беше посебна со Crazy in love, девојката зрачи со смаодоверба и сакам да победи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom