aneta:)
animal lover
- Член од
- 3 јули 2007
- Мислења
- 449
- Поени од реакции
- 13
И јас сакам да си оди Вики ама сеедно не мора така да ја нарекуваш.
Девојката има тажна приказна и нормално е да има многу свои фанови и во секој случај таа пее добро, но не најдобро.
Не се смеј на такви работи и не збори иронично и со потсмев лица кои имаат недостаток! Имај општа култура малку и чуства.
Мислев Русина ќе си оди, Ели ми е многу мила и девојка која е родена за на сцена, има огромна харизма и шармантна е. Има убава боја на гласот но не може да пее високи тонови. Кога тогаш ќе испаднеше иако ова е прерано.
Сега на ред и време е Вики и Симона (тоа беше она малоно нели?) да испаднат. Симона ја облекуваат како тетка, аман има 13 години. Денес Ели беше кул облечена и уште неколку девојки во фармерчиња и блуза а Симона земала сатенска кошула и штикла огромна. Свашта
А смешни ми се имаат неколку пара чевли и секоја емисија девојкиве си ги менуваат :pos2: Рецесија јебига![]()
И мене ми беше жал за Ели што отпадна, дефинитивно девојката е родена за на сцена, дали со пеење, дали со стил или пак со убавина. Јас сум за Симона да си иде, кај не и е таму местото со годините, ме нервира и нејзиното пеење. Ми има таков некој иритирачки глас и секоја песна мора со нејзиното дерење да ја испее. :smir: